Υπόθεση Γιώργου Κιμούλη: Παραπέμπονται σε δίκη Ζέτα Δούκα και Δώρα Χρυσικού

Για ποιο λόγο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, σήμερα Πέμπτη 20/11, η Ζέτα Δούκα με την Δώρα Χρυσικού παραπέμπονται σε δίκη, λόγω της υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη. Στον αέρα μέσω skype μάλιστα, μίλησε ο δικηγόρος του ηθοποιού.

Για ποιο λόγο παραπέμπονται σε δίκη Δούκα και Χρυσικού

Όπως ανακοίνωσε, παραπέμπονται σε δίκη για έκδοση ψευδούς βεβαιώσεως ιατρικής γνωμάτευσης για δικαστική χρήση.

«Είχαμε κάνει μηνύσεις γιατί αυτά που είπαν είναι ψευδή. Προς τιμής δικαιωνόμαστε γιατί οι μηνύσεις δεν μπήκαν στο αρχείο. Τα στέλνουν προς εκδίκαση στο δικαστήριο», δήλωσε ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη μεταξύ άλλων.

Αφού έκλεισαν από την εκπομπή Super Κατερίνα τον δικηγόρο του κ. Κιμούλη, μίλησε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας και ο δικηγόρος των δυο ηθοποιών.

«Κανείς δεν έχει λάβει ειδοποίηση, επομένως έχει τις πληροφορίες του τις καταθέσει, να δούμε τώρα αν ισχύει», ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων.

Δείτε πόσα χρήματα ζητάει ο Γιώργος Κιμούλης από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Από την άλλη η Χρυσικού δέχτηκε μήνυμα και από την Μπαξεβάνη

Όπως είχε γίνει γνωστό η Φωτεινή Μπαξεβάνη μήνυσε τη Δώρα Χρυσικού για ψευδή κατάθεση στο ΣΕΗ, ενώ πριν λίγες ημέρες η δεύτερη είχε μηνύσει την πρώτη.

Η κ. Μπαξεβάνη είχε μηνύσει τη κ. Χρυσικού για συκοφαντική δυσφήμιση. Και οι δυο μηνύσεις αφορούν τη συνεργασία της πρώτης με τον Γιώργο Κιμούλη όταν επισκέφτηκαν την Ιθάκη ως συμπρωταγωνιστές στο θεατρικό έργο "Το Παγκάκι".

Μετά την δημόσια καταγγελία της Ζέτας Δούκα εναντίων του ηθοποιού (δείτε την εδώ), η Δώρα Χρυσικού κατέθεσε στο ΣΕΗ πως φοβόταν να συναντήσει τον ηθοποιό 11 χρόνια μετά την Ιθάκη. Η Φωτεινή ωστόσο, είπε μια διαφορετική εκδοχή.

«Η Δώρα Χρυσικού αναφέρει ψευδέστατα ότι ουδέποτε προσήλθε στο δείπνο μετά το τέλος της παράστασης. Στο δείπνο αυτό η ίδια προσήλθε έκατσε για περίπου 20 λεπτά, αλλά δεν έφαγε γιατί είπε ότι υπέφερε από ηλίαση», ανέφερε η Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Δείτε επίσης: «Ήταν πολύ διαβασμένος, μίλησε για...» - Η Αναστασοπούλου ''έδωσε'' στεγνά το Γιώργο Κιμούλη