Απίστευτο περιστατικό με την Αφροδίτη Γραμμέλη σε παραλία γυμνιστών - Ενώ έκανε ηλιοθεραπεία, ερχόντουσαν...

«Ήταν όλοι γυμνοί, όλοι, όλοι, μικροί και μεγάλοι»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αφροδίτη Γραμμέλη συνηθίζει να μιλάει για όλους και για όλα, αλλά και να σχολιάζει με το δικό της μοναδικό τρόπο όλα αυτά, που συμβαίνουν στην επικαιρότητα. Δε διστάζει να τοποθετηθεί και κατά ατόμων, που βρίσκονται στο κοντινό της περιβάλλον μέσα από τη συμμετοχή στην πρωινή εκπομπή "Mega Καλημέρα", η οποία προβάλλεται στο Mega.

Έτσι, λοιπόν, και σήμερα, Τετάρτη 20/12, μετά από την προβολή ενός αποσπάσματος μίας συνέντευξης, που παραχώρησε ο Θανάσης Αλευράς και μίλησε για το γυμνισμό (δείτε εδώ τι είπε αναλυτικά), αν και δε σχολίασε τον ηθοποιό, εξομολογήθηκε τη δική της εμπειρία γύρω από το θέμα.

Η συγκλονιστική ιστορία της Αφροδίτης Γραμμέλη από την παραλία γυμνιστών

«Εμένα με είχε πάει ένας πρώην μου στην Πάρο σε μια παραλία γυμνιστών πριν από χρόνια και δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα, προσπαθώ, αλλά τώρα το φέρνω στο κεφάλι μου. Ήταν όλοι γυμνοί, όλοι, όλοι, μικροί και μεγάλοι. Εγώ δεν γδύθηκα, δεν μπορούσα να γδυθώ και με κοιτούσαν όλοι, επειδή ήμουν ντυμένη. Έκανα ηλιοθεραπεία και ερχόντουσαν γυμνοί από πάνω μου "γεια σου Κώστα, γεια σου Αφροδίτη"», εξιστόρησε η δημοσιογράφος.

Παράλληλα, και η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε, πως και η ίδια έχει βρεθεί σε μία τέτοια παραλία, αλλά όχι μόνη της. Η παρουσιάστρια της εκπομπής εξομολογήθηκε, ότι είχε πάει εκεί κατά λάθος μαζί με τον Κώστα Τσουρό, αλλά δεν ήταν υποχρεωτικό να γδυθούν. Το περιστατικό συνέβη σε διακοπές, που έκαναν μαζί στη Σκιάθο. Ενώ και η Νανά Παλαιτσάκη ανέφερε, πως και η ίδια έχει πάει, μάλιστα η τελευταία φορά, που βρέθηκε σε παραλία γυμνιστών ήταν μόλις πριν από μερικούς μήνες.