Εύη Βατίδου: Σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τα δύο της παιδιά, Χρήστο και Μάιρα

«Να περάσετε υπέροχα με την οικογένεια σας...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Τον τελευταίο καιρό έχουμε ακούσει διάφορες φήμες, που θέλουν να επανσυνδέονται ως ζευγάρι το γνωστό μοντέλο, Εύη Βατίδου και ο επιτυχημένος ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, ειδικά μετά από το περιστατικό, που συνέβη στην κυρία με μοτοσικλετιστή, και το οποίο τους έφερε εκ νέου πιο κοντά (δείτε εδώ τι συνέβη).

Ο διακεκριμένος δικηγόρος, αν και έχει δηλώσει, ότι βρίσκεται σε σχέση, με αποτέλεσμα να διαψεύδει αυτή την είδηση, εκείνη δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο (δείτε εδώ τι είπε το μοντέλο για την προσωπική της ζωή).

Ωστόσο, το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά από την εποχή, που ήταν παντρεμένοι, για χάρη τους κιόλας, οι ίδιοι προσπαθούν να κρατούν καλές και ισορροπημένες σχέσεις μεταξύ τους. Έχουν κάνει ένα γιο και μία κόρη, το Χρήστο και Μάϊρα. Ο γιος τους είναι 22 χρονών και ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του (δείτε εδώ πώς είναι), ενώ η κόρη τους είναι μόλις 19 χρονών (δείτε εδώ τι είπε η μητέρα της για εκείνη).

Χθες, Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου, ήταν από τις μία μεγαλύτερες εορτές του χρόνου, η ημέρα των Χριστουγέννων, και οι περισσότεροι τα περάσαμε με τις οικογένειες μας, με τους φίλους μας, αλλά και γενικότερα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Εξαίρεση σε αυτό δεν αποτέλεσε και το δημοφιλές μοντέλο, που επέλεξε να περάσει τη μέρα με τα αγαπημένα της παιδιά.

Το γεγονός, το έκανε η ίδια γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε μία φωτογραφία των τριών τους, θέλοντας να μοιραστεί στιγμιότυπα από εκείνη τη μέρα με τους διαδικτυακούς της φίλους, αλλά και να τους ευχηθεί.

Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία της Εύης Βατίδου με τα παιδιά της, Χρήστο και Μάϊρα

«Καλά Χριστούγεννα! Να περάσετε υπέροχα με την οικογένεια σας! Χρόνια πολλά. Είθε τα Χριστούγεννα σας να είναι γεμάτα χαρά, αγάπη και γέλιο. Καλά Χριστούγεννα!», έγραψε στη λεζάντα, που συνόδευσε τη φωτογραφία τους το γνωστό μοντέλο.