Βασίλης Καρράς: «Ο άρχοντάς μας...» - "Έσπασε" στον τηλεοπτικό αέρα η Μελίνα Ασλανίδου για το χαμό του

«Θα θυμάμαι την τελευταία του ατάκα...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Βαθύτατη θλίψη έχει προκαλέσει σε ολόκληρο το πανελλήνιο, η τραγική είδηση του θανάτου, του σπουδαίου καλλιτέχνη του ελληνικού πενταγράμμου, Βασίλη Καρρά. Παραμονή Χριστουγέννων, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, και σε ηλικία 70 ετών άφησε την τελευταία του πνοή (δείτε εδώ από τι πέθανε), βυθίζοντας ολόκληρο τον κόσμο του πολιτισμού στο πένθος.

Ο ένας μετά τον άλλον οι άνθρωποι της ελληνικής showbiz αφήνουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα συγκινητικά τους αποχαιρετιστήρια μηνύματα (δείτε εδώ τις αναρτήσεις τους). Το ίδιο έκανε φυσικά, και ο επίσημος λογαριασμός της δισκογραφικής του εταιρείας (δείτε εδώ το "Αντίο" της). Κάποιοι από τους φίλους και τους συναδέλφους του, τον αποχαιρέτησαν με ένα τραγούδι και μερικά πολύ τρυφερά λόγια στην πίστα, που εμφανίζονται (δείτε εδώ το "Αντίο" της Άννας Βίσση).

Άλλοι πάλι, θέλησαν να πουν μερικά λόγια και να πουν ένα τρυφερό αποχαιρετιστήριο λόγο στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, όπως έκανε και η Λίτσα Γιαγκούση (δείτε εδώ τι είπε). Κάτι αντίστοιχο, έκανε και η δημοφιλής ερμηνεύτρια, Μελίνα Ασλανίδου, μέσω της πρωινής εκπομπής "Mega Καλημέρα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega.

Τα συγκινητικά λόγια της Μελίνας Ασλανίδου για το Βασίλη Καρρά και η στιγμή που "λύγισε" στον αέρα της εκπομπής

«Ο Βασίλης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας δοτικός άνθρωπος, βαθιά ευγενής, με υπέροχο χιούμορ. Για εμάς στη Θεσσαλονίκη, ήταν ο άρχοντάς μας, η καψούρα μας, τα γλέντια, τα πάντα μας. Όταν τον γνώρισα πια από κοντά, αυτό που συνάντησα ήταν μεγαλειώδες από αυτό που είχα στον νου μου. Για εμάς ήταν ο άνθρωπός μας.

Θα θυμάμαι την τελευταία του ατάκα όταν τον πήρα τηλέφωνο για να δω πώς είναι. Είχε απίστευτο χιούμορ μέχρι και την τελευταία στιγμή που πάλευε. Έδινε κουράγιο εκείνος σε όλους, τέτοια ψυχάρα ήταν ο Βασίλης. Μου θυμίζει τον Ζαμπέτα, ο Ζαμπέτας ήταν έτσι. Ήταν μία άλλη γενιά ανθρώπων. Μιλάμε για ανθρωπιά, ζεστασιά, ένα μεγαλείο.

Εμένα με έλεγε "μπέμπα" συνήθως και άλλα πολλά που δεν μπορώ να πω. Θερμά συλλυπητήρια στη Χριστίνα, στην οικογένεια, στην κόρη του», είπε εμφανώς συγκινημένη μέσα από τηλεφωνική σύνδεση στον αέρα της εκπομπής η αγαπημένη καλλιτέχνιδα.