Ειρήνη Παπαδοπούλου: Μαυροφορεμένη και με τρεμάμενη φωνή στην κηδεία του Βασίλη Καρρά - Τα συγκινητικά της λόγια

«Είμαι ευγνώμων για...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο θάνατος του Βασίλη Καρρά σκόρπισε τεράστια θλίψη στην οικογένειά του, στο κοινό του και στους συναδέλφους του με πλήθος καλλιτεχνών να δίνουν το παρόν την Τετάρτη 27/12 στην κηδεία του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, τόπο καταγωγής του.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν μια από τις πολλές τραγουδίστριες και τραγουδιστές, που συνεργάστηκαν με τον αείμνηστο Βασίλη Καρρά και παρευρέθηκαν στο τελευταίο του αντίο - μιλώντας μάλιστα και στην κάμερα του Πρωινού.

Η συγκίνηση της τραγουδίστριας για τον χαμό του Καρρά είναι εμφανής μέσα από τις δηλώσεις που έκανε, καθώς είχε μαζί του μια πολύ δεμένη και ιδιαίτερη σχέση εντός και εκτός πίστας (δείτε εδώ την ανάρτησή της για τον θάνατό του).

Δείτε επίσης: Βασίλης Καρράς: Το δώρο αξίας 100.000 ευρώ που άφησε στην κόρη του

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Ειρήνης Παπαδοπούλου για τον Βασίλη Καρρά

«Έχω να θυμάμαι πάρα πολλές όμορφες στιγμές. Απλά η στιγμή του αντίου είναι πάντα δύσκολη και δεν υπάρχουν λόγια. Κουράγιο και συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Είμαι ευγνώμων για το ότι συνεργάστηκα και που τον γνώρισα και για όλα όσα έζησα στο πλευρό του», είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Τα δάκρυα της λίγες ημέρες πριν φύγει από τη ζωή

«Δεν έχω καταφέρει να μιλήσω με τον Βασίλη Καρρά. Ερχόμενη εδώ σήμερα η πρόσθεση μου είναι να πάω στο Χωριό της Ειρήνης άμεσα και σύντομα. Θέλω πάρα πολύ να τον δω από κοντά, τον αγαπάω πάρα πολύ, τον έχω στην καρδιά μου και εύχομαι και εύχομαι να νικήσει ό,τι τον πολεμά. Συγκινούμαι πολύ....

Θα ήθελα πάρα πολύ να τον δω από κοντά αλλά καταλαβαίνω ότι το οικογενειακό περιβάλλον προστατεύει και το σέβομαι αυτό. Στο παρελθόν που είχε ξαναπεράσει δύσκολα ήμουν εκεί στο πλευρό του, γνωρίζω τη γυναίκα του, αυτό το θαυμαστό πλάσμα που είναι στήριγμα του και δύναμη του. Προσεύχομαι για τον Βασίλη, τον αγαπάω πάρα πολύ. Στο παρελθόν με είχε αγκαλιάσει με τις φτερούγες του», είχε πει η Ειρήνη Παπαδοπούλου στο Πρωινό.