Βασίλης Καρράς: «Να μας προσέχεις...» - Με δάκρυα στα μάτια η Ειρήνη Παπαδοπούλου για το χαμό του

Το συγκινητικό post της στο Instagram

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι, αλλά και πλήθος θαυμαστών, είπαν το τελευταίο "Αντίο" στο σπουδαίο καλλιτέχνη πενταγράμμου, Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, την Παραμονή των Χριστουγέννων (δείτε εδώ από τι πέθανε).

Η ταφή του έλαβε χώρα πριν από λίγο σε ένα βαθύτατα συγκινητικό κλίμα (δείτε εδώ φωτογραφίες), ενώ δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που ταξίδεψαν από την Αθήνα, αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας, ώστε να παρευρεθούν (δείτε εδώ την αντίδραση της Δέσποινας Βανδή). Όλος ο κόσμος της ελληνικής showbiz έχει βυθιστεί στο πένθος, και ένας ένας άνθρωποι του πολιτισμού και της δημοσιότητας, τον αποχαιρετούν με το δικό του ξεχωριστό τρόπο (δείτε εδώ τα συγκινητικά του μηνύματα), ενώ παράλληλα και η δισκογραφική του εταιρεία (δείτε εδώ το συγκινητικό τους αντίο).

Άλλοι δε δίστασαν να να πουν το δικό τους "Αντίο" και πάνω από την πίστα των νυχτερινών κέντρων, που εμφανίζονται (δείτε εδώ τα δικά τους μηνύματα πάνω από τις σκηνές). Ένα από τα άτομα, που επηρεάστηκαν περισσότερο από το χαμό του μεγάλου τραγουδιστή, είναι η δημοφιλής ερμηνεύτρια, Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Εκείνη ήδη από την ημέρα του θανάτου του μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις κοινές τους εμφανίσεις και από τις συναντήσεις τους. Ενώ, σήμερα δημοσίευσε και ένα βίντεο με τη μορφή video story, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου τη δείχνει στο αυτοκίνητό της με δάκρυα στα μάτια.

Ο θρήνος της Ειρήνης Παπαδοπούλου για το χαμό του Βασίλη Καρρά

«Μακριά η κοντά στη γη ή στον ουρανό δε θα χαθείς από τον «Μπαχτσέ»σου όπως με ελεγες», έγραψε στη λεζάντα του άλμπουμ με τα στιγμιότυπά τους, που δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η γνωστή τραγουδίστρια την ημέρα του χαμού του σπουδαίου καλλιτέχνη.


Ενώ σήμερα, δεν άντεξε και αποφάσισε να προβάλλει ένα στιγμιότυπο με την ίδια, όπου βρίσκεται στο αυτοκίνητο και με εμφανή τα δάκρυά της ακούει τη μουσική του σπουδαίου τραγουδοποιού και γράφει, «Να μας προσέχεις από κει πάνω».