Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Μπήκα για να βρω κάτι δεν είχε να κανει με το αυτό...» - Τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή

«Μου έχει τύχει δύο φορές...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Μπήκα για να βρω κάτι δεν είχε να κανει με το αυτό...» - Τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star, το πρωί της Πέμπτης 4/1, η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε τον αν υπάρχει συνάδελφός της με τον οποίο δεν θα ξανασυνεργαζόταν ενώ μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

Σε προηγούμενη συνέντευξή της στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, η τραγουδίτρια είχε αναφερθεί στο επαγγελματικό της μέλλον. «Άνετα θα ήμουν σε ένα μουσικό πρότζεκτ στην τηλεόραση. Γενικά με ενδιαφέρει η τηλεόραση, οτιδήποτε θα μπορούσε να καθρεφτίσει την προέκτασή μου νομίζω ότι θα το έκανα καλά. Η αλήθεια είναι ότι με γοητεύει περισσότερο ο κινηματογράφος, αλλά είμαι ανοιχτή στις προκλήσεις...» (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Τι αποκαλυψε η Ειρήνη Παπαδοπούλου για την προσωπική της ζωή

«Παλαιότερα αν με ρωτούσαν, υπήρχαν τραγουδιστές που δεν θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ μαζί τους. Τώρα όμως, επειδή πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι αλλάζουν και το έχω δει κιόλας. Όταν τους συναντώ εκτός του χώρου εργασίας, είναι πολύ διαφορετικοί σε σχέση με αυτό που πέρασα όταν συνεργάστηκα. Συνειδητοποίησα ότι μπορεί εκείνη την περίοδο μπορεί να περνούσαν διάφορα, να ήταν στα κάγκελα» ανέφερε αρχικά η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«Θα σου απαντήσω με έναν στίχο από το νέο μου τραγούδι. "Τα αισθήματά μου είναι δικά μου, γι’ αυτό να μην πατάς εκει". Θα πω όχι στην παρακολούθηση συντρόφων. Δεν έχω ψάξει κινητό επί τούτου, μπήκα για να βρω κάτι δεν είχε να κανει με το αυτό , και με πήγε το ρημάδι και σε… άλλα πράγματα. Μου έχει τύχει δύο φορές. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως, γιατί εσείς οι άντρες θέλετε τόσο πολύ να ελέγχεται όχι μόνο το τηλέφωνο της κοπέλας σας, αλλά και το μυαλό της» είπε σχετικά με την προσωπική της ζωή η Ειρήνη Παπαδοπούλου

Δείτε εδώ το βίντεο: