Λεωνίδας Κακούρης: Η πρώτη αντίδραση του σκηνοθέτη της παράστασης του Εθνικού Θεάτρου, "Βασιλιάς Ληρ"

Η δήλωση που έκανε στο Happy Day του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σούσουρο επικρατεί μετά την ξαφνική αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου "Βασιλιάς Ληρ". Ο ηθοποιός πήρε την απόφαση να φύγει από την παράσταση όπου είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, με τους λόγους που έχουν γίνει γνωστοί να είναι εξάντλησης και υπερκόπωσης.

Λίγες ώρες μετά την είδηση της αποχώρησης του, έκανε μια ανάρτηση στα social media, όπου έδειχνε το σπίτι του ακατάστατο και μιλούσε για τοξικούς ανθρώπους που τοξικές συμπεριφορές. Η ανάρτηση του ωστόσο, κατέβηκε λίγα λεπτά αργότερα...

Ο αντικαταστάτης του ωστόσο έχει βρεθεί (δείτε τις δηλώσεις του), ενώ η εκπομπή Happy Day στον ALPHA, επικοινώνησε με τον σκηνοθέτης της παράστασης "Βασιλιάς Ληρ" και τον ρώτησε σχετικά, με τον ίδιο ωστόσο να μην θέλει να δώσει απάντηση.

Η δήλωση του σκηνοθέτη της παράστασης "Βασιλιάς Ληρ" για τον Λεωνίδα Κακούρη

«Ευχαριστώ πολύ για το ευγενικό σας μήνυμα. Δεν έχω όμως να προσθέσω τίποτε ή να πω κάτι διαφορετικό από την ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση» είπε χαρακτηριστικά στην δημοσιογράφο, Βιβή Μπουγιούρα.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου

Ο Λεωνίδας Κακούρης δεν έχει εξηγήσει για την ώρα με δηλώσεις του τους λόγους, που τον ώθησαν λίγο πριν από την πρεμιέρα να απομακρυνθεί από τον θίασο, ενώ η επίσημη σελίδα του Εθνικού Θεάτρου στο instagram έκανε μια σχετική ανάρτηση.

Πιο αναλυτικά, γνωστοποιήθηκε πως μετά την παραίτηση του κ. Κακούρη βρέθηκε ως αντικαταστάτης του ο Γιάννης Νταλιάνης (δείτε εδώ με ποια γνωστή ηθοποιό είναι παντρεμένος). Μάλιστα η νέα ημερομηνία για την πρεμιέρα θα είναι στις 13 Ιανουαρίου του 2024.

«Ανακοινώνεται ότι στην παραγωγή Βασιλιάς Ληρ του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, μετά από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους ο Λεωνίδας Κακούρης αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη. Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν ξανά στις 13 Ιανουαρίου», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου.

Κακούρης - Εθνικό Θέατρο