Νίκος Αποστολόπουλος: «Φαντάσου να βρεθείς από τη μία μέρα στην άλλη χωρίς να είσαι τίποτα...» - Η εξομολόγησή του για την πτώχευση

«Είμαι άπιστος μόνο στον έρωτα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Νίκος Αποστολόπουλος στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, το πρωί της Παρασκευής 5/1. Μιλώντας στον Νίκο Γεωργιάδη, ο σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στον έρωτα και τον ρόλο που έπαιξε στη ζωή του ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για την μεγάλη πτώχευση που βίωσε.

Η εξομολόγηση του για τον έρωτα και την πτώχευση

«Αισθάνομαι πολύ Γάλλος αλλά και πολύ Έλληνας μου αρέσει να ταξιδεύω πολύ! Είμαι πολίτης του κόσμου» τόνισε αρχικά.

«Είμαι πολύ σταθερός χαρακτήρας, είμαι άπιστος μόνο στον έρωτα. Έχω υπάρξει πολύ άπιστος. Παντρεύτηκα ό,τι πιο υπέροχο υπήρξε στη ζωή. Ήμουν παντρεμένος 30 χρόνια, για άπιστος καλά τα πήγα» ανέφερε αρχικά

«Μερικές φορές έχω ζήσει την ερωτική απογοήτευση πολύ έντονα. Θυμάμαι στο αεροδρόμιο στη Ζυρίχη δεν άφηνα το αεροπλάνο να απογειωθεί, δεν σηκωνόμουν από τα πατώματα. Και στα νησιά στον Μαυρίκιο μια άλλη φορά. Έχω "πεθάνει" για τον έρωτα» συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης: Νίκος Αποστολόπουλος: «Είναι πολύ μακάβριο να λένε ότι ο Φλωρινιώτης θα βάλει ρούχο μου στην κηδεία»

«Έβγαλα πολλά λεφτά από τα ρούχα στο Παρίσι αλλά έγινε η μεγάλη πτώχευση και τα έχασα όλα. Δεν λέω ότι δεν έφταιξα κι εγώ. Φαντάσου να βρεθείς από τη μία μέρα στην άλλη χωρίς να είσαι τίποτα, να μην έχεις λεφτά, να μην είσαι σχεδιαστής και να ζεις στη Γαλλία μόνος» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων.

«Οι σχέσεις εμένα ήταν πάντα φευγαλέες. Κρατούσαν το πολύ δύο χρόνια, μη φανταστείς. Οι έρωτές μου ήταν όμως γεμάτοι πάθη» είπε ο Νίκος Αποστολόπουλος

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι δηλώσεις του για την προσωπική του ζωή

Σε παλαιότερες δηλώσεις του ο Νίκος Αποστολόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star», όπου μίλησε για την καριέρα του και την προσωπική του ζωή. Μεταξύ άλλων, όμως σχολίασε και τον Γιώργο Καπουζίδη.

«Δεν αποφάσισα εγώ να ασχοληθώ με τη μόδα, η μόδα αποφάσισε να ασχοληθεί μαζί μου. Έγινα παγκοσμίως γνωστός από το Παρίσι και οι Έλληνες ήρθαν πολύ γρήγορα να ψωνίσουν από μένα. Η Ελλάδα είναι μια χώρα αλαλούμ. Μια μεγάλη μερίδα των Ελλήνων είναι αγενείς και τεμπέληδες, αυτούς τους Έλληνες δεν τους έχω σε εκτίμηση.

Πηγαίνω συνέχεια στο Παρίσι, αλλά τώρα θέλω να αγοράσω κι ένα σπίτι στο Μπαλί. Όσο περνάει ο καιρός γίνομαι πολύ μοναχικός. Δεν θα έκανα άλλο γάμο. Θέλω στις σχέσεις μου να υπάρχει μόνο ερωτισμός και πάθος. Δεν θέλω δέσμευση», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Για τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο Νίκος Αποστολόπουλος είπε: «Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν ανοιχτοχέρης και μέσα στο γέλιο, αλλά στην πορεία άλλαξε. Δεν ξέρω, έχει κάποιο χρέος ηθικό να κάνει την απενοχοποίηση των ενοχών των γκέι».