Νεκρός σε αεροπορικό δυστύχημα πολύ γνωστός ηθοποιός μαζί με τις 2 ανήλικες κόρες του

Ηλικίας 10 και 12 ετών

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νεκρός σε αεροπορικό δυστύχημα πολύ γνωστός ηθοποιός μαζί με τις 2 ανήλικες κόρες του

Ένα τραγικό γεγονός έγινε γνωστό πριν μερικές ώρες. Συγκεκριμένα, όπως κυκλοφόρησε πολύ γνωστός ηθοποιός πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα μαζί με τις 2 ανήλικες κόρες του, ηλικίας 10 και 12 ετών. Το μονοκινητήριο αεροπλάνο τους έπεσε λίγο μετά την απογείωση τους. Νεκρός είναι και ο ιδιοκτήτης και πιλότος τους αεροσκάφος.

Πως έγινε το μοιραίο δυστύχημα και ο ηθοποιός έχασε τη ζωή του

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο ηθοποιός Christian Oliver επέβαινε με τις δυο κόρες του, Madita και Annik στο αεροπλάνο τους. Λίγο μετά την απογείωση τους, το μονοκινητήριο έκανε βουτιά με τη μύτη και συνετρίβη στα ανοιχτά ενός μικρού νησιού της Καραϊβικής.

Τα αίτια της συντριβής παραμένουν υπό διερεύνηση. Βέβαια, λίγο μετά την απογείωση ο πιλότος επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου αναφέροντας ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα και γύριζε πίσω. Τελικά, δεν κατάφερε να φτάσει στο αεροδρόμιο και αυτή ήταν η τελευταία επικοινωνία που είχαν...

Δείτε επίσης: Πέθανε αιφνίδια η καλλονή που είχε παίξει σε video clip του Θάνου Πετρέλη - Το σπαρακτικό αντίο στο μοντέλο


Ποιος ήταν ο Christian Oliver

Ο γερμανικής καταγωγής Christian Oliver δούλεψε με τον Steven Soderbergh στο The Good German δίπλα στην Cate Blanchett και τον George Clooney και με τους Brian Singer και Tom Cruise στο Valkyrie and the Wachowskis Speed Racer το 2008.

Πρωταγωνίστησε επίσης ως ντετέκτιβ στη δημοφιλή γερμανική σειρά δράσης Alarm for Cobra 11 (RTL) για δύο χρόνια. Οι τηλεοπτικές του εμφανίσεις περιλάμβαναν επίσης το Saved By the Bell: The New Class. Η πιο πρόσφατη ταινία του ήταν η τελευταία ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς «Indiana Jones and the Dial of Destiny». Ο Oliver είχε μόλις ολοκληρώσει την τελευταία του ταινία Forever Hold Your Peace, με συμπρωταγωνιστή τον Bai Ling και σκηνοθεσία του Nick Lyon, γυρίζοντας τις τελευταίες του σκηνές στις 20 Δεκεμβρίου.