Πέθανε 42 χρονών από καρκίνο - Θρήνος με το θάνατο αγαπημένου ηθοποιού της ταινίας X-men

Πενθεί το Hollywood

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέθανε 42 χρονών από καρκίνο - Θρήνος με το θάνατο αγαπημένου ηθοποιού της ταινίας X-men

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως αγαπημένος ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στην ταινία X-men, έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 42 ετών, έπειτα από δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ήταν γνωστός για τη συμμετοχή του σε πολλές ταινίες και σειρές.

Συγκεκριμένα, ήταν γνωστός για τους ρόλους τους στη σειρά Designated Survivor (Ο Επιζών της Επόμενης Ημέρας), που προβάλλεται στο Netflix. Επίσης, είχε εμφανιστεί και στη σειρά Narcos, στο X-Men και τελευταία συμμετείχε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά The Cleaning Lady.

Το Cleaning Lady μάλιστα, γύριζε τα επεισόδια της 3ης σεζόν αυτό το διάστημα με σκοπό να γίνει η πρεμιέρα στις 5 Μαρτίου. Ωστόσο, πλέον είναι άγνωστο τι θα συμβεί με το ρόλο του στην σειρά.

Η ανακοίνωση για το θάνατο του Άνταν Κάντο

Δείτε επίσης: Νεκρός σε αεροπορικό δυστύχημα πολύ γνωστός ηθοποιός μαζί με τις 2 ανήλικες κόρες του

«Θα λείψει πολύ σε πολλούς ανθρώπους. Ο Άνταν είχε ένα βάθος πνεύματος που ελάχιστοι γνώρισαν πραγματικά. Όσοι το είδαν, άλλαξαν για πάντα» δήλωσαν εκπρόσωποί του, ενώ η παραγωγή σκοπεύει να τον τιμήσει με μια κάρτα που θα εμφανιστεί στην μεγάλη πρεμιέρα.

«Είμαστε συντετριμμένοι που μαθαίνουμε τον θάνατο του Άνταν Κάντο. Ένας υπέροχος ηθοποιός και αγαπητός φίλος. Είχαμε την τιμή να τον έχουμε ως μέλος της οικογένειας της Warner Bros. Television και του FOX Entertainment από το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ στο The Following πριν από πάνω από μια δεκαετία. Πιο πρόσφατα φώτισε την οθόνη στο The Cleaning Lady με μια δυνατή ερμηνεία που ανέδειξε την τέχνη, το εύρος, το βάθος του. Θρηνούμε με τη Στέφανι, τα παιδιά του και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Θα μας λείψει πολύ ο Άνταν» σημείωσαν σε ανακοίνωσή τους η Warner Bros. Television και το FOX Entertainment.

Τραγική φιγούρα είναι η σύζυγος του και τα παιδιά του, Ρομάν Άλντερ, 3,5 ετών, και Ιβ Ζοζεφίν 1,5 ετών.