Χωρισμός "βόμβα" στην showbiz έπειτα από 6 χρόνια - Βγήκε ήδη το διαζύγιο και αποφάσισαν συνεπιμέλεια των παιδιών

Οριστικό το τέλος!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χωρισμός

Ακόμα ένα ζευγάρι της showbiz πήρε την απόφαση να πάρει διαζύγιο έπειτα από 6 χρόνια γάμου, αποφασίζοντας επίσης να έχουν την συνεπιμέλεια των παιδιών τους, αφού τους έχουν μεγάλη αγάπη, όπως και ο ένας για τον άλλον, παρά το χωρισμό τους.

Το διαζύγιο τους επίσης ήδη διευθετήθηκε, αφού δεν υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης όπως άλλωστε έχουν ήδη δηλώσει οι ίδιοι σε κοντινά τους πρόσωπα....

Αυτό το ζευγάρι πήρε διαζύγιο έπειτα από 6 χρόνια γάμου

«Τα μέρη έχουν μια γραπτή συμφωνία που θα υποβληθεί στο δικαστήριο, ή θα υποβληθεί στο δικαστήριο μια συμφωνία για την έκδοση απόφασης», αναφέρεται στα έγγραφα του ζευγαριού σχετικά με την περιουσία και τα συζυγικά του δικαιώματα. Το διαζύγιο αναφέρεται ως "μη αμφισβητούμενο" που σημαίνει ότι κανένα από τα δύο μέρη δεν σκοπεύει να το αμφισβητήσει στο δικαστήριο.

Η 56χρονη Λίσα Μπονέ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον 44χρονο Τζέισον Μομόα (που πριν μήνες είχε σοκαριστικό ατύχημα) τη Δευτέρα 8/1 σχεδόν δύο χρόνια μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Το πρώην ζευγάρι πήρε την απόφαση να έχει την κοινή φυσική και νομική επιμέλεια των δυο παιδιών τους, Λόλα, 16 ετών, και Νακόα-Γουλφ, 15 ετών. Μάλιστα, παρά την μεγάλη αγάπη που έχει ο ένας απέναντι στον άλλον, δεν πρόκειται να έρθουν και πάλι κοντά.


«Η αγάπη μεταξύ μας συνεχίζεται, εξελίσσεται με τρόπους που επιθυμεί να γνωρίσει και να ζήσει. Αφήνουμε ο ένας τον άλλον ελεύθερο να είναι αυτός που μαθαίνουμε να γινόμαστε», είπαν, όπως γράφουν τα ξένα μαζικής ενημέρωσης.

Δείτε επίσης: Χωρισμός σκάνδαλο στην showbiz - Αγαπημένο ζευγάρι χώρισε 3 μήνες μετά τη γέννηση του γιου του

«Δεν είμαστε ξανά μαζί. Είμαστε οικογένεια... Έχουμε δύο όμορφα παιδιά μαζί. Δεν θα τα ξαναβρούμε. Είμαστε οικογένεια για πάντα», είχε πει ο ηθοποιός Τζέισον Μομόα, όταν είχαν κυκλοφορήσει φήμες περί επανασύνδεσης.