Γιώργος Σουξές: «Θα ήθελα να πεθάνω σε μία παραλία με ωραίες μουσικές και χορεύτριες…»

Τι δήλωσε ο ηθοποιός για τον γάμο του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιώργος Σουξές: «Θα ήθελα να πεθάνω σε μία παραλία με ωραίες μουσικές και χορεύτριες…»

Τον Γιώργο Σουξέ συνάντησε η κάμερα της εκπομπής, «Πάμε Δανάη». Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά του Mega «Ναυάγιο» και στην παράσταση «Da», για τη σχέση με τον γιο του μέσα στα χρόνια, αλλά και για τη σύντροφό του που ενώ είχαν κανονίσει να παντρευτούν, τελικά ο γάμος αναβλήθηκε. Για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί είπε μεταξύ άλλων: «Αν πουλούσα χαρτομάντιλα θα έβγαζα μία περουσία στο τέλος της παράστασης. Έχω παίξει και πολύ κακούς χαρακτήρες, σε παραγωγές του κ. Κοκκινόπουλου. Mε ενδιαφέρει είναι ένας δύσκολος ρόλος, να μην τον “ξεπετάω”».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ρόλο που υποδύεται φέτος μέσα από τη συχνότητα του Mega: «Ο παπα-Γρηγόρης στο “Ναυάγιο” ήταν από τους δυσκολότερους ρόλους που έχω συναντήσει. Αυτός ο άνθρωπος βάσει σεναρίου πιστεύει απόλυτα στον Θεό, κι εγώ δεν έχω συναντήσει ποτέ κανέναν στη ζωή μου που να πιστεύει όπως εκείνος».

Δείτε επίσης: Το ναυάγιο: «Ο παπά-Γρηγόρης είναι...» - Αποκλειστικό spoil από τον Γιώργο Σουξέ!

Η εξομολόγηση του Γιώργου Σουξέ για τον γάμο και τον γιο του

Ο ηθοποιός έδωσε spoiler για τη σειρά, λέγοντας ότι στη συνέχεια η παπαδιά θα συναντηθεί με τον γιο της, ενώ μίλησε για την σχέση με τον δικό του γιο, κάνοντας έναν παραλληλισμό με την παράσταση που συμμετέχει. «Και βέβαια δεν έκανα τα πάντα σωστά, αλλά μέσα απ' αυτό το έργο, κι επειδή ήθελα να έρθουμε πιο κοντά, του εκφράζω έμπρακτα την αγάπη μου με όποιον τρόπο μπορώ, αλλά του λέω κάθε μέρα, και δυο φορές την ημέρα, ότι τον αγαπώ», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια ο ηθοποιός, δεν έχει παντρευτεί ακόμα: «Δεν παντρεύτηκα, έτσι είναι η ζωή. Εσύ κανονίζεις και η ζωή σου λέει “Συγγνώμη, δεν θα γίνει τώρα, θα γίνει άλλη στιγμή”. Όταν κάνεις σχέδια ο Θεός γελάει». Κλείνοντας αναφέρθηκε στα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τη σύντροφό του και για τη φράση ότι ο ηθοποιός πεθαίνει στο σανίδι: «Για να το πω λίγο κωμικά, όποιος άντρας κάνει σχόλιο για τη διαφορά ηλικίας μας, πάει να πει ότι ζηλεύει. Δεν θέλω να πεθάνω πάνω στο σανίδι, θα ήθελα να πεθάνω σε μία παράλια με ωραίες μουσικές και χορεύτριες».