Χώρισαν τρεις μήνες μετά τον αρραβώνα και το ανακοίνωσε εκείνη στο Instagram - «Η σχέση μας ήταν...»

"Βόμβα" στη showbiz

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χώρισαν τρεις μήνες μετά τον αρραβώνα και το ανακοίνωσε εκείνη στο Instagram - «Η σχέση μας ήταν...»

Οι χωρισμοί δεν ήταν λίγοι το 2023, ωστόσο και το 2024 ξεκινά με δυσάρεστα νέα για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι της ξένης showbiz. Ο λόγος για τον Άρμι Χάμερ και τη Μαρίνα Γκρις. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν στα κρυφά πριν από τρεις μήνες, χωρίς κανένας να γνωρίζει ποια είναι η νεαρή σύντροφος του ηθοποιού, καθώς δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της δημοσιότητας, ωστόσο το τέλος τους δεν ήταν αυτό που περίμεναν.

Μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκείνη ανακοίνωσε πως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή πριν από περίπου ένα μήνα, ενώ τοποθετήθηκε και για τις φήμες κακοποίησης και βιασμού που περιτριγύριζαν το όνομα του καλού της.

Δείτε επίσης: Χωρισμός "βόμβα" στην showbiz έπειτα από 6 χρόνια - Βγήκε ήδη το διαζύγιο και αποφάσισαν συνεπιμέλεια των παιδιών

Η ανακοίνωση για τον χωρισμό του Άρμι Χάμερ με την Μαρίνα Γκρις

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνω το τέλος του ταξιδιού μου με τον Άρμι. Ένα κεφάλαιο που ήταν βαθιά προσωπικό και πολύ σημαντικό στη ζωή μου, έκλεισε πριν από έναν μήνα», ξεκίνησε να γράφει στην ανάρτηση που δημοσίευσε σε story και συνέχισε απαντώντας για τις κατηγορίες εις βάρος του πλέον πρώην συντρόφου της:

«Οι εμπειρίες της με τον Χάμερ ήταν θετικές και σε καμία περίπτωση, δεν αντικατοπτρίζουν αυτούς τους ισχυρισμούς».

«Μιλάω μόνο από την οπτική μου και τις εμπειρίες μου και δεν είμαι υπεύθυνη για καμία από τις προηγούμενες, τρέχουσες και μελλοντικές του σχέσεις. Η σχέση μας ήταν ένας χώρος όπου ένιωσα βαθιά εκτίμηση, υποστήριξη, αγάπη και κατανόηση», πρόσθεσε έπειτα και κατέληξε:

«Είμαι ευγνώμων σε αυτή τη σχέση για την αγάπη και την υποστήριξη που έλαβα, αλλά τώρα είναι ένα κεφάλαιο που έκλεισε. Καθώς εύχομαι στον Άρμι ευτυχία, κρατάω τις αναμνήσεις μας με στοργή, συμπεριλαμβανομένων των γέλιων και των γλυκών στιγμών που μοιραστήκαμε. Να είσαι ευτυχισμένος».

Δείτε επίσης: Βελούδινο διαζύγιο για την κόρη πασίγνωστου ηθοποιού μετά από τρία χρόνια γάμου - «Συμφωνήσαμε να χωρίσουμε φιλικά»

Χωρισμός Άρμι Χάμερ
Instagram / Μαρίνα Γκρις

20 ζευγάρια Ελλήνων που χώρισαν μέσα στο 2023

Στέφανος Τσιτσιπάς Θεοδώρα Πεταλάς

Στέφανος Τσιτσιπάς – Θεοδώρα Πεταλάς

Σχεδόν τέσσερα χρόνια πέρασε ο παγκοσμίου φήμης τενίστας με την Θεοδώρα Πεταλάς, η απόσταση μεταξύ τους ωστόσο κάποια στιγμή δεν τους επέτρεψε να μείνουν μαζί. Η απουσία της συντρόφου από τις κερκίδες σε κάθε αγώνα με την είδηση του χωρισμού τους να επιβεβαιώνεται τον Μάρτιο του 2023. Ο έρωτας με έρωτα περνάει για τον Στέφανο Τσιτσιπά πάντως, που σύντομα βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της (επίσης τενίστριας) Πάουλα Μπαντόσα.

Ευγενία Σαμαρά Γιάννης Ποιμενίδης

Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης

Αθόρυβο ζευγάρι με όλη τη σημασία της έκφρασης, αφού ήταν επιθυμία και των δύο να μην δημοσιοποιούν την προσωπική τους ζωή. Έτσι αθόρυβος ήταν και ο χωρισμός, τη στιγμή μάλιστα που πολλοί προέβλεπαν ότι αυτή η σχέση θα καταλήξει σε γάμο, μετά από 9 χρόνια κοινής πορείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι μήνες μετά την είδηση, ούτε η Ευγενία Σαμαρά, ούτε ο Γιάννης Ποιμενίδης έχουν τοποθετηθεί δημόσια.

Πέτρος Πυλαρινός Βάλια Χατζηθεοδώρου

Βάλια Χατζηθεοδώρου – Πέτρος Πυλαρινός

Μέχρι πρόσφατα συγκατοικούσαν, ενώ δήλωναν και οι δύο τυχεροί που συναντήθηκαν στη ζωή, αφήνοντας στην άκρη ωστόσο σενάρια που τους ήθελαν να κάνουν το επόμενο βήμα αποκτώντας ένα παιδί. Τελικά ήταν διαφορετικά τα φετινά γενέθλια για την Βάλια Χατζηθεοδώρου, που πρόσφατα έγινε 31, χωρίς τον frontman των Alcatrash στο πλευρό της, αλλά περιτριγυρισμένη από φίλους και αγαπημένα της πρόσωπα.

Κατερίνα Δαλάκα Δημήτρης Φιντιρίκος

Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος

Ένας έρωτας Survivor, που πέρασε από 40 κύματα, χωρισμούς και επανασυνδέσεις, φαίνεται ότι έφτασε οριστικά στο τέλος του φέτος και η ειρωνεία της τύχης ήθελε την Κατερίνα Δαλάκα να χωρίζει μετά από τη συμμετοχή της στον All Star κύκλο του reality επιβίωσης. Πρόκειται για το μεγαλύτερο διάστημα που έχουν μείνει χωριστά τα τελευταία χρόνια, ενώ και οι διακοπές τους το καλοκαίρι ήταν solo.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη Σπύρος Δημητρίου

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου

Ψιθυριζόταν για μήνες, αλλά συνεχώς το διέψευδαν. Τον περασμένο Φεβρουάριο ωστόσο σταμάτησαν οι διαψεύσεις για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου... Τότε ήταν που κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου, μετά από 2,5 χρόνια γάμου, με τους δύο πρώην να προχωρούν τη ζωή τους κοινή συναινέσει.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος

Υπήρχαν υποψίες ότι η συγκεκριμένη σχέση είχε τελειώσει καιρό πριν, αλλά κανείς από τους δύο ωστόσο δεν το είχε επιβεβαιώσει. Χρειάστηκε να περάσουν μήνες στο Survivor, μέχρι να αποχωρίσει και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, για να παραδεχτεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ότι πλέον δεν είναι μαζί μετά από 6 χρόνια.

Γιώργος Μαυρίδης Κρίστη Καθάργια

Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια

Μέσα σε 3 χρόνια σχέσης, και 9 μήνες γάμου, έζησαν πολλά μαζί. Αποκορύφωμα το... ταξίδι του μέλιτος στο Asia Express. Ακόμα άγνωστο παραμένει τι τους οδήγησε χωριστά, λίγο καιρό μετά την επιστροφή τους, με τον Γιώργο Μαυρίδη να μην αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες και την ψυχολόγο να δηλώνει λακωνικά: «Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος».

Χρήστος Βασιλόπουλος – Σάρα Κόνερ

Γνωρίστηκαν μέσω dating app, και θα μπορούσαν να γίνουν πόστερ διαφήμισης, αφού όχι μόνο έχουν φωτογένεια οι ίδιοι, και μέσα σε 6 χρόνια σχέσης απέκτησαν ένα παιδί που φώτισε περισσότερο τη ζωή τους. Χρήστος Βασιλόπουλος και Σάρα Κόνερ δεν προχώρησαν ποτέ σε γάμο, καθώς δεν πίστευαν στον εν λόγω θεσμό, αλλά αποφάσισαν να χωρίσουν με τον ηθοποιό να επιστρέφει στην Αθήνα από το Λος Άντζελες όπου έμενε μόνιμα μαζί της.

Δημήτρης Αβραμόπουλος Βίβιαν

Δημήτρης Αβραμόπουλος – Βίβιαν Σπανούδη

Την απόφαση να χωρίσουν μετά από περίπου 30 χρόνια κοινής ζωής πήραν πρόσφατα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Βίβιαν Σπανούδη. Ο βουλευτής Ηλείας και πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, και η σύζυγός του διατηρούν άψογες σχέσεις μεταξύ τους για χάρη των δύο παιδιών που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.

Ζέτα Δούκα Μιχάλης Χατζαντωνάς

Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζαντωνάς

Φινάλε σε δέκα χρόνια σχέσης έβαλαν το περασμένο καλοκαίρι η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζαντωνάς κάτω από άκρα μυστικότητα. Το ζευγάρι είχε σταματήσει τις κοινές εμφανίσεις εδώ και μήνες, μέχρι που μαθεύτηκε ότι δεν ήταν ευχάριστος τελικά ο λόγος, ενώ μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει για τους λόγους που οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση. Διαβάστε εδώ τι δήλωσε η Ζέτα Δούκα για τον χωρισμό ωστόσο.

Ηρακλής Τσουζίνοφ Μαρινέλα Ζύλα

Ηρακλής Τσουζίνοφ – Μαρινέλα Ζύλα

Ένας έρωτας που γεννήθηκε στο GNTM και άνθισε ακόμα περισσότερο στην έξω ζωή, για να λάβει τέλος τρία χρόνια μετά τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό μόδας. Ο νικητής του τρίτου κύκλου και η άλλοτε συμπαίκτριά του στην αρχή δεν παραδέχονταν τη σχέση τους, και χρειάστηκαν μήνες για να γίνει αυτό, στην επιβεβαίωση του χωρισμού τους πάντως ο Ηρακλής ήταν λακωνικός, προσθέτοντας ότι παραμένουν φίλοι.


Άγγελος Λάτσιος – Γαία Μερκούρη

Για μήνες βρίσκονταν στο επίκεντρο για την συγκυρία της σχέσης τους, την ώρα που εκείνοι αδιαφορούσαν για όσα γράφονταν και απολάμβαναν τις διακοπές τους στην παραδεισένια Άνδρο. Λίγους μήνες αργότερα ωστόσο ήρθε ο χωρισμός για τον Άγγελο Λάτσιο, πρωτότοκο γιο της Ελένης Μενεγάκη, και για την Γαία Μερκούρη, την μικρή κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, μετά από δύο χρόνια σχέσης. Η παρουσιάστρια πάντως έχει κρατήσει ακόμα στο Instagram τη φωτογραφία με τους τρεις τους.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης Λένα Δροσάκη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη

Στάθηκαν απέναντι σε μεγάλες δυσκολίες, από τα τέλη του 2018 μέχρι τον χωρισμό τους λίγο μετά τον ερχομό του 2023 με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη να στηρίζει τη συνάδελφο του στον αγώνα που έδωσε για το ελληνικό #metoo και να γίνεται μπροστάρης και ο ίδιος. Για το συγκεκριμένο θέμα η Λένα Δροσάκη είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός για να μπορώ να ξεκαθαρίσω μέσα μου τι συνέβη. Υπήρχαν πολλοί λόγοι».

Εύα Αντωνοπούλου Παναγιώτης Αρκουμανέας

Εύα Αντωνοπούλου – Παναγιώτης Αρκουμανέας

Η δημοσιογράφος και ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΔΥ είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο κάτω από άκρα μυστικότητα στη Νέα Υόρκη το καλοκαίρι του 2013, και δέκα χρόνια αργότερα, πάλι χωρίς κανείς να το γνωρίζει αποφάσισαν να χωρίσουν, θεωρώντας ότι αυτή η σχέση έχει κάνει τον κύκλο της. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ούτε η Εύα Αντωνοπούλου, ούτε ο Παναγιώτης Αρκουμανέας έχουν σχολιάσει ακόμα την είδηση με οποιονδήποτε τρόπο.

Γρηγόρης Πετράκος Θεοφανία Παπαθωμά

Θεοφανία Παπαθωμά – Γρηγόρης Πετράκος

Τέλος στη σχέση τους μετά από δέκα χρόνια, διάστημα στο οποίο πάντως δεν ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά απέκτησαν δύο κόρες που αποτελούν πλέον απόλυτη προτεραιότητά τους. Ο Γρηγόρης Πετράκος και η Θεοφανία Παπαθωμά διατήρησαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα πρώτα κοινά τους βήματα, κάτι που έκαναν και με το πρόσφατο φινάλε τους ως ζευγάρι.

Γιώργος Λάγιος Αμέλια Σκλαβούνου

Γιώργος Λάγιος – Αμέλια Σκλαβούνου

Από την πρώτη μέρα που μαθεύτηκε η σχέση τους, η προσοχή όλων στράφηκε στα 22 χρόνια που τους χωρίζουν. Για 7 μήνες ο Γιώργος Λάγιος και η Αμέλια Σκλαβούνου πήγαν κόντρα στα... προγνωστικά, μέχρι που αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Ο 45χρονος κλινικός σύμβουλος υγείας και η 23χρονη ηθοποιός κρατούν χαμηλούς τόνους από τότε σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή.

Όλγα Τρέμη Νίκος Νικητέας

Όλγα Τρέμη – Νίκος Νικητέας

Τρίτος γάμος για την Όλγα Τρέμη, αλλά όχι και τυχερός, με το ζευγάρι να παίρνει ένα βελούδινο διαζύγιο πριν από μήνες. Μάλιστα το γεγονός ότι δεν έκαναν συχνά δημόσιες εμφανίσεις μαζί ούτως ή άλλως, βοήθησε ώστε να μην μαθευτεί μέχρι τον Μάιο η είδηση ότι πλέον μένουν σε χωριστά σπίτια.

Λευτέρης Χαρίτος Μαρκέλλα Γιαννάτου

Λευτέρης Χαρίτος – Μαρκέλλα Γιαννάτου

Φέτος έκλειναν 14 χρόνια μαζί, και θεωρητικά ο ερχομός της κόρης τους θα επισφράγιζε με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία τους. Άλλα σχέδια είχε η ζωή για τον σκηνοθέτη της «Μάγισσας» και την ταλαντούχα ηθοποιό, αφού όπως παραδέχτηκαν λίγο πριν ολοκληρωθεί η εγκυμοσύνη της, ακολούθησαν χωριστούς δρόμους. Πάντως και οι δύο κρατούν καλές σχέσεις για χάρη του παιδιού που απέκτησαν πρόσφατα.

Στάθης Σχίζας Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας

Την ώρα που εκείνος έδινε μάχη στους στίβους στον Άγιο Δομίνικο, ακουγόταν ήδη πως όταν επιστρέψει θα αλλάξουν πολλά στην προσωπική του ζωή. Οι «Κασσάνδρες» επιβεβαιώθηκαν καθώς ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου χώρισαν οριστικά τον περασμένο Μάιο μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης, με τον νικητή του 4ου κύκλου πάντως να μην μιλάει ποτέ αρνητικά για την πρώην σύντροφό του.

Κατερίνα Λάσπα Νεκτάριος Νικολόπουλος

Κατερίνα Λάσπα – Νεκτάριος Νικολόπουλος

Ένα απ' τα πιο πρόσφατα «κρούσματα» της επιδημίας. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που έμεινε 14 χρόνια μαζί, απέκτησε δύο παιδιά, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Το Πρωινό» βρίσκονται πλέον σε διάσταση, κάτι που πρόκειται να ολοκληρωθεί σε λίγες μέρες με την υπογραφή του διαζυγίου τους. Η Κατερίνα Λάσπα στο παρελθόν είχε μιλήσει για τις κρίσεις στον γάμο τους, που τελικά επιβεβαιώθηκαν.