Ειρήνη Παπαδοπούλου: "Λύγισε" στην κάμερα του Happy Day για τον Βασίλη Καρρά - «Δεν είμαι έτοιμη να...»

Δεν μπόρεσε να βγάλει ούτε μια κουβέντα...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ειρήνη Παπαδοπούλου:

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, όταν η κάμερα τους βρέθηκε στα γυρίσματα για το video clip του νέου της τραγουδιού "Προσοχή". H αγαπημένη τραγουδίστρια απάντησε για όλους και για όλα, ακόμα και για την προσωπική της ζωή, χωρίς ωστόσο να δίνει λεπτομέρειες σχετικά.

Ο χωρισμός της από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη αποκαλύφθηκε πριν από ένα χρόνο με τις αποκαλύψεις σχετικά με το τέλος της σχέσης τους να είναι πολλές. Μάλιστα, φήμες ήθελαν να υπάρχει τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στο ζευγάρι και αυτός ήταν ο λόγος που χώρισαν.

Επίσης, η Ειρήνη Παπαδοπούλου ρωτήθηκε για τον Βασίλη Καρρά και τον θάνατό του. Ο τραγουδιστής έδινε μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο έφυγε από την ζωή έπειτα από ανακοπή καρδιάς ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με κορωνοϊό.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στην κηδεία του που πραγματοποιήθηκε στο χωριό του και οι δηλώσεις της στην κάμερα είχαν ραγίσει καρδιές, αφού του είχε πολύ μεγάλη αγάπη.

Οι δηλώσεις της Ειρήνης Παπαδοπούλου στο Happy Day του ALPHA

«Πληγώθηκα πολύ με όσα γράφτηκαν για το χωρισμό μου γιατί δεν είχαν αλήθεια. Όταν βάζω τα όρια μου και μου τα καταπατάνε ξανά και ξανά, η καρδιά δεν συχγωρεί», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ειρήνη Παπαδοπούλου όταν ρωτήθηκε για τον πρώην σύντροφό της, Αλέξανδρο Πασχαλάκη και το χωρισμό τους τον Ιανουάριο του 2023.

Στο τέλος της συνέντευξης η τραγουδίστρια που ετοιμάζει το νέο της video clip, ρωτήθηκε για τον Βασίλη Καρρά ένα μήνα περίπου μετά την κηδεία του. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να βγάλει ούτε μια κουβέντα, καθώς ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το θάνατό του, με αποτέλεσμα να "λυγίσει" και να μην απαντήσει. «Τέλεια...Νομίζω ότι δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω», είπε στην δημοσιογράφο με βουρκωμένα μάτια.