Κωνσταντίνος Αργυρός: Η απάντηση στον Δημήτρη Κοργιαλά - «Στέλνω τα φιλιά μου...»

Μετά το συνεχόμενο κράξιμό του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Αργυρός: Η απάντηση στον Δημήτρη Κοργιαλά - «Στέλνω τα φιλιά μου...»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, το τελευταίο διάστημα, έχει βρεθεί στο στόχαστρο πολλών. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Νταλάρας αναφέρθηκε στο γεγονός πως κάνει διαφημίσεις για μπέργκερ και λουκάνικα, με υποτιμητικό τρόπο (δείτε εδώ αναλυτικά). Στη συνέχεια ακολούθησαν και κάποιες έντονες δηλώσεις από τον Δημήτρη Κοργιαλά εναντίον του (δείτε εδώ τι είπε αρχικά) ξανά και ξανά (και εδώ τι ακολούθησε).

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, λοιπόν, εντόπισε τον τραγουδιστή στο αεροδρόμιο, μετά την επιστροφή του από το Παρίσι, όπου τραγούδησε στο πάρτι μετά το show της Σίλιας Κριθαριώτη, και η δημοσιογράφος που τον περίμενε εκεί θέλησε να του κάνει κάποιες σχετικές ερωτήσεις.

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού στον Δημήτρη Κοργιαλά

«Δεν το είχαμε κανονισμένο το πάρτι. Έβαλε ο ντιτζέι τραγούδια μου και είπα δυο τραγούδια. Ήμασταν εκεί για την Σίλια», είπε αρχικά ο ίδιος για την αποθέωση στην εκδήλωση της σχεδιάστριας μόδας. Όταν ξεκίνησε η ρεπόρτερ τότε να τον ρωτά για όλα τα σχόλια που δέχεται τον τελευταίο καιρό, προσπάθησε πολλές φορές να αποφύγει να απαντήσει, ωστόσο κατέληξε να λέει τα εξής:

«Σε μια δημοκρατική κοινωνία ζούμε, ο καθένας μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει. Για τα υπόλοιπα δεν υπάρχει λόγος. Ο κόσμος αποφασίζει ποιος θα έχει διάρκεια, επιτυχία. Στέλνω τα φιλιά μου στον κόσμο που μας στηρίζει και μας αγαπάει».

Η πραγματική απάντηση έρχεται μέσα από... τα επιτεύγματά του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγινε 35 εκατομμύρια πλουσιότερος μέσα στο 2023 και πήρε τιμητικό βραβείο από την Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών. Για την συγκεκριμένη ωστόσο εταιρία που απασχολεί πάνω από 50 άτομα, σχεδόν κανείς δεν γνώριζε.

Το βραβείο λοιπόν που παρέλαβε αφορούσε την εταιρία του και την ανάπτυξη μεγάλων παραγωγών, όπως αποκάλυψε η Μαίρη Αυγερινοπούλου στον αέρα της εκπομπής Πρωινό Σουσου που παίζει στο OPEN, τη Δευτέρα 15/1.

«Έχει μία μεγάλη εταιρία που απασχολεί πάνω από 50 άτομα. Έκανε 35 εκατομμύρια ευρώ τζίρο μέσα στο 2023. Οι συναυλίες του στην Αμερική πήγαν από 800.0000 μέχρι 4,5 εκατομμύρια», έκανε γνωστό η δημοσιογράφος στον αέρα του OPEN.

Και συμπλήρωσε: «Πηγαίνει ως επιχειρηματίας, στήνει τις παραγωγές και μάλιστα μου είπε ότι έχει συμμετάσχει ως συμπαραγωγός και στην ταινία που κάνει η Μόνικα Μπελούτσι ως Μαρία Κάλλας».

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Αργυρός για Γιώργο Νταλάρα - «Είμαι ένα τίποτα μπροστά του»