Τάνια Τρύπη για Τζένη Καζάκου: «Δεν βαράς έναν άνθρωπο, επειδή...»

Ασπίδα προστασίας για την κόρη της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Τάνια Τρύπη έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε για τις συνεργασίες της, τις κόρες της, αλλά και την αγάπη που τρέφει για τα ζώα, με αφορμή τη συμμετοχή της στην παράσταση «Μην σου τύχει», που είναι sold out. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» κι αρχικά, ανέφερε: «Ούτε που κατάλαβα πώς πέρασαν 42 χρόνια στη δουλειά, πέρασαν σαν αέρας».

Για τις κακές συνεργασίες κατά τη διάρκεια της καριέρας της, είπε: «Έχω βρεθεί σε δουλειά να μην περνάω καλά, δεν θα πω ποια είναι. Πήγε αναίμακτα και απλά όταν τελείωσε η χρονική περίοδος που έπρεπε να είμαι εκεί, εξαφανίστηκα. Εκεί έπαιξε ρόλο που δεν άκουσα το ένστικτό μου, που έλεγε “Μη”. Όποτε δεν έχω ακούσει το ένστικτό μου την έχω πατήσει».

Δείτε επίσης: «Έβαλαν δυο κάμερες και με κούρεψε στα αλήθεια...» - Το ακραίο περιστατικό με την Τάνια Τρύπη σε γύρισμα

Η Τάνια Τρύπη για τα σχόλια που δέχεται η κόρη της

Στη συνέχεια, μίλησε για τις κόρες της, που επίσης ασχολούνται με την υποκριτική. «Η μία ασχολείται επαγγελματικά, η άλλη ερασιτεχνικά, γιατί έχει άλλα αντικείμενα. Αλλά δεν είναι τυχαίο, μεγάλωσαν μέσα στο θέατρο. Θα μου έκανε εντύπωση αν δεν ασχολούνταν οι κόρες μου με την υποκριτική, θα έλεγα ότι... έπαθαν κάτι. Περισσότερο άγχος είχαν αυτοί που ασχολούνταν με το όνομα, παρά εμείς και η Τζένη. Τι φταίει κι αυτό που έχει αυτή την οικογένεια; Δεν μπορείς να βαράς έναν άνθρωπο, επειδή οι παππούδες και οι γονείς του έχουν ασχοληθεί κι αυτοί με την υποκριτική. Πρόβλημά τους αυτών που δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν», ανέφερε.

Τέλος, για την αγάπη που έχει για τα ζώα, η Τάνια Τρύπη δήλωσε: «Έχω πολύ μεγάλη αγάπη στα ζώα και θεωρώ ότι είμαστε ίσοι σε αυτόν τον πλανήτη όλοι. Εννοείται πως είναι οικογένεια, όπως οτιδήποτε αγαπάμε. Τα αγαπώ και τα φροντίζω, και μένουμε μαζί. Όσοι πιστεύουν ότι τα ζώα δεν είναι οικογένεια πιστεύω ότι δεν ασχολήθηκαν όσο θα ήταν σωστό για να κατανοήσουν».