Δημήτρης Αλεξάνδρου: Σπάνια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία - Αδιανόητη η ομοιότητα με τον γιο του Πάρη

Είναι φτυστοί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου καθημερινά εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στον μικρό Πάρη, που ήρθε στη ζωή του πριν από ένα χρόνο και την έχει αλλάξει μόνο προς το καλύτερο (δείτε εδώ το πάρτι που οργάνωσαν για τα πρώτα του γενέθλια).

Οι αναρτήσεις με τον μικρό Πάρη Αλεξάνδρου στα social media των γονιών του παίρνουν και δίνουν - κρύβοντας ωστόσο κάθε φορά το προσωπάκι του - καθώς θέλουν να τον διαφυλάξουν από τα φώτα της δημοσιότητας που είναι στραμμένα πάνω τους.

Για όσους λοιπόν θα ήθελαν να έχουν δει τον Πάρη μπορούν να πάρουν μια ματιά από την παρακάτω φωτογραφία, που απεικονίζει τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σε παιδική ηλικία. Ο Αλεξάνδρου λοιπόν, μοιράστηκε το στιγμιότυπο με ένα insta story εντοπίζοντας και ο ίδιος την ομοιότητα με τον γιο του.

Η φωτογραφία του Δημήτρη Αλεξάνδρου από την παιδική του ηλικία

«Εγώ μικρός! Είναι σαν να βλέπω τον Πάρη», έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δημήτρης Αλεξάνδρου - Μικρός

Το νέο της επιχειρηματικό βήμα που θα κληρονομήσει ο γιος του

Η Ιωάννα Τούνη μπορεί να έγινε ευρέως γνωστή κατά την συμμετοχή της στο My Style Rocks το 2017 αλλά στην Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιούνταν στον χώρο των επιχειρήσεων αρκετό καιρό πριν, αφού διατηρούσε eshop με ρούχα. Μετά την δόξα της στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, το eshop αυτό πήρε σάρκα και οστά αφού πλέον υπάρχει και σαν φυσικό κατάστημα σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Από την στιγμή που η ζωή της άλλαξε, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Ιωάννα έχει μοιράσει την καθημερινότητά της σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Σε ένα πρόσφατο ταξίδι της εκεί λοιπόν, αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως ετοιμάζεται να μεγαλώσει την επιχείρησή της κι έχει ήδη ξεκινήσει την δημιουργία ενός φυσικού καταστήματος στην Αθήνα.

Το εν λόγω κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του και βρίσκεται στο Περιστέρι και όλη την κατασκευή ανέλαβε ο φίλος της, Στέφανος, που είχε φέρει εις πέρας και την διακόσμηση των σπιτιών της σε Αθήνα (δείτε εδώ βίντεο home-tour) - Θεσσαλονίκη (δείτε όλο το σπίτι εδώ) αλλά και την βάφτιση του Πάρη.

Ιωάνν Τούνη: Η «αυτοκρατορία» της μεγαλώνει - Το νέο της επιχειρηματικό βήμα