Ελεονώρα Μελέτη: «Δε μπορώ να ακούω ότι είναι αμαρτία! Μεγαλώνουν και παιδιά μέσα σε αυτά τα σπίτια...» - Ξέσπασε για τις δηλώσεις του Αναδιώτη περί ομοφυλοφιλίας

«Αγαπάτε αλλήλους!»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη:  «Δε μπορώ να ακούω ότι είναι αμαρτία! Μεγαλώνουν και παιδιά μέσα σε αυτά τα σπίτια...» - Ξέσπασε για τις δηλώσεις του Αναδιώτη περί ομοφυλοφιλίας

Η Ελεονώρα Μελέτη, το πρωί της Τρίτης 13/2, μέσα από την εκπομπή της Mega Καλημέρα, θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Αναδιώτης ως καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 χθες (12/1) σχετικά με την ομοφυλοφιλία.

Ο ηθοποιός, γενικότερα, έχει αναφερθεί αρκετές φορές στη σχέση του με την εκκλησία, η οποία είναι αντίθετη στον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, κάτι που βρίσκει σύμφωνο και εκείνον, χαρακτηρίζοντας το γεγονός πως ένας άντρας αρέσει σε έναν άντρα ή μία γυναίκα σε μία γυναίκα ως αμαρτία (δείτε εδώ αναλυτικά την συνέντευξή του).

Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη για την ομοφυλοφιλία

«Εγώ να υποθέσω δηλαδή ότι ο Αναδιώτης και όλοι όσοι θεωρούν ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία είναι κατά τα άλλα άρτιοι χριστιανοί. Δεν λένε ψέματα, δεν έχουν κάνει προγαμιαίο σεξ, σέβονται κι αγαπούν τον άλλον. Αν θες να είσαι πραγματικά καλός χριστιανός, θα πρέπει να είσαι πραγματικά και ουσιαστικά καλός χριστιανός. Αγαπάτε αλλήλους!

Ένας άνθρωπος που δεν αποδέχεται τα δικαιώματα του συνανθρώπου του θα πρέπει λιγάκι να μελετήσει βαθύτερα τις απόψεις του και για ποιον λόγο το κάνει αυτό. Δε μπορώ το 2024 να ακούω ότι είναι αμαρτία το να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος», είπε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε:

«Πες ότι δεν σου αρέσει, ότι δεν το προτιμάς, ότι δεν θα το επέλεγες, μη μου το βαφτίζεις αμαρτία. Μεγαλώνουν και παιδιά μέσα σε αυτά τα σπίτια και θα ακολουθήσουν κι αυτά την ίδια οδό και θα επαναλάβουν κι αυτά όσα λένε οι γονείς κι αυτό θα διαιωνιστεί».

Δείτε επίσης: Νίκος Αναδιώτης - Ντυμένος επίσημα στο συλλαλητήριο κατά του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια (Βίντεο)