Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Δεν θα έκανα ποτέ...» - Ο χωρισμός με τον Αλέξανδρα Πασχαλάκη και η νέα σελίδα στη ζωή της

Η δήλωση περί γάμου

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Δεν θα έκανα ποτέ...» - Ο χωρισμός με τον Αλέξανδρα Πασχαλάκη και η νέα σελίδα στη ζωή της

Η σχέση της με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Αλέξανδρο Πασχαλάκη κράτησε για τέσσερα χρόνια. Και ενώ όλοι περιμέναμε την επισημοποίηση ενός μεγάλου έρωτα, ο χωρισμός τους έπεσε σαν βόμβα μερικούς μήνες πριν. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μιλάει για την νέα σελίδα που ανοίγει στην ζωή της μετά από τον χωρισμό και για το ενδεχόμενο να καλωσορίσει έναν νέο έρωτα.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ελεύθερη και ωραία!

Πρόσφατα βγήκες από μια σχέση. Νιώθεις έτοιμη για έναν νέο έρωτα;

Αναλόγως πως λήγει μια σχέση, αν και κάθε σχέση που τελειώνει είναι ένας μικρός θάνατος, βιώνεις ένα πένθος. Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που θα ξεκινήσω αμέσως μια νέα σχέση, αν και τίποτα δεν είναι απόλυτο. Γνωρίζοντας όμως τον εαυτό μου και λειτουργώντας με την λογική πάντα μου δίνω χρόνο. Μετά από έναν χωρισμό σίγουρα δεν ψάχνω ένα αποκούμπι ή εάν θες έναν άνθρωπο που θα τον “χρησιμοποιήσω” προκειμένου να ξεχάσω την προηγούμενη σχέση. Δεν θα έκανα ποτέ αυτό που δεν θέλω να μου κάνουν και εμένα. Ιδιαίτερα εάν έχω πονέσει δεν χρειάζεται ο επόμενος άνθρωπος που θα έρθει στη ζωή μου να βιώσει τον δικό μου πόνο.

Είναι καλύτερα να έχω “καθαρίσει” και να είμαι έτοιμη ψυχολογικά για να περάσεις στην επόμενη φάση.

Έφτασες ποτέ στον γάμο και δεν το μάθαμε;

Όταν θα φτάσω στον γάμο σίγουρα θα το μάθετε

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή της.

Στην κεντρική φωτογραφία η Ειρήνη φοράει Τοπ με πέρλες, Runway Project Clothing, runwayproject.gr, παντελόνι, Guess, Shop & Trade και κοσμήματα , SM Collection