Γιώργος Κιμούλης: «Το πληροφορηθήκαμε από την τηλεόραση!» - Η αντίδραση του ηθοποιού για την παραπομπή σε δίκη μετά τη μήνυση της Ζέτας Δούκα

«Θα δούμε, λοιπόν, κατά πόσο είπε ψευδή γεγονότα ο αυτόπτης μάρτυρας που ήταν εκεί και έβλεπε και άκουγε»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Κιμούλης: «Το πληροφορηθήκαμε από την τηλεόραση!» - Η αντίδραση του ηθοποιού για την παραπομπή σε δίκη μετά τη μήνυση της Ζέτας Δούκα

Ο Γιώργος Κιμούλης παραπέμπεται σε δίκη ως ηθικός αυτουργός σε ψευδή κατάθεση μετά τη μήνυση της Ζέτας Δούκα και ο δικηγόρος του, Βασίλης Καπερνάρος, μίλησε το πρωί της Πέμπτης 15/2 στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, για το γεγονός αυτό.

Ο ίδιος εξήγησε πως δεν είχε ενημερωθεί κανείς από τους δύο για το γεγονός αυτό πριν βγει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, κάτι που δεν συνηθίζεται, ωστόσο μέχρι να πραγματοποιηθεί δίκη γι' αυτό, θα πρέπει να περάσουν πολλοί μήνες, καθώς έχουν συμβεί πολλά που δεν έχουν ακόμα λυθεί.

Οι νέες δηλώσεις του δικηγόρου του Γιώργου Κιμούλη για τη δίκη μετά τη μήνυση της Ζέτας Δούκα

«Το πληροφορηθήκατε κι εσείς από την τηλεόραση, από τα Μέσα, σωστά;», ρώτησε η Ελένη Τσολάκη, με τον Βασίλη Καπερνάρο να απαντά:

«Ακριβώς! Δεν έχει προσδιορισμένη δικάσιμο. Όταν φτάσει, θα φτάσει αργότερα, αλλά και όταν πάρουμε την κλήση, δεν ξέρουμε αν το κριτήριο αν έχει την θεσμική μορφή που πρέπει ή θα προσφύγουμε εναντίον του» και συνέχισε:

«Αυτά αναρτώνται. Μια - δύο φορές την εβδομάδα, ρίχνουμε μία ματιά να δούμε σε τι στάδιο είναι η πορεία. Η δικάσιμος θα οριστεί μετά τις διαδικασίες που σας είπαν προηγουμένως. Μετά τον Σεπτέμβριο. Είναι πολλές οι μηνύσεις που έχουν γίνει και έχουμε ανοιχτό πεδίο δράσης. Αυτή τη στιγμή κατηγορείται η κυρία Δούκα, η κυρία Χρυσικού και γιατροί. Στη μήνυση που έφερε τώρα εναντίον του Κιμούλη κατηγορείται και ένας αυτόπτης μάρτυρας στο γεγονός είναι ένας τεχνικός του θεάτρου. Θα δούμε, λοιπόν, κατά πόσο είπε ψευδή γεγονότα ο αυτόπτης μάρτυρας που ήταν εκεί και έβλεπε και άκουγε».

«Η αντίδραση του κύριου Κιμούλη ήταν η αντίδραση ενός ανθρώπου που έχει εμπλακεί σε αυτό το πλαίσιο πράξεων που πρέπει να γίνουν, ενόψει του γεγονότος ότι συκοφαντήθηκε τόσο πολύ από τα τρία αυτά πρόσωπα εναντίον των οποίων έχουμε προσφύγει στη δικαιοσύνη», κατέληξε.

Δείτε επίσης: «Νιώθω άσχημα! Για έμενα είναι μια πάρα πολύ...» - Οι νέες δηλώσεις της Δώρας Χρυσικού μετά τη νέα μήνυση από τον Γιώργο Κιμούλη