Έξαλλη η Ηρώ Μανέ με ερώτηση δημοσιογράφου: «Συγγνώμη, αυτό που λέτε τώρα πού κολλάει;»

«Τι σχέση έχει με το Έκτο Πάτωμα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Έξαλλη η Ηρώ Μανέ με ερώτηση δημοσιογράφου: «Συγγνώμη, αυτό που λέτε τώρα πού κολλάει;»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής 16/2, η Ηρώ Μανέ. Η γνωστή ηθοποιός, ρωτήθηκε σχετικά με το νέο ντοκιμαντέρ για τον Μέγα Αλέξανδρο, ωστόσο η απάντηση της δεν ήταν η αναμενώμενη (δείτε εδώ την κούκλα κόρη της).

Η Ηρώ Μανέ αντέδρασε, μπροστά στις κάμερες σχετικά με την ερώτηση, καθώς θεώρησε, πως δεν υπάρχει καμία σύνδεση με την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, Έκτο Πάτωμα, και αρνήθηκε να δώσει κάποια απάντηση καθώς όπως είπε δεν το έχει δει καν,

Η αντίδραση της Ηρώς Μανέ σε ερώτηση για το ντοκιμαντέρ του Μέγα Αλέξανρου

«Δεν με αφορά το κουτσομπολιό, για αυτό κάνω έναν κόντρα ρόλο και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό» είπε αρχικά.

Στην συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για τον Μέγα Αλέξανδρο αντέδρασε: «Συγγνώμη, αυτό που λέτε τώρα πού κολλάει; Με συγχωρείτε πολύ δεν το κατάλαβα. Συγγνώμη; Ξανά παρακαλώ. Δεν κατάλαβα την ερώτησή σας. Να σχολιάσω… Τι σχέση έχει με το Έκτο Πάτωμα ο Μέγας Αλέξανδρος;»

«Κατ’ αρχάς δεν το έχω δει γιατί δεν έχω χρόνο και είμαι μεταξύ προβών και γυρισμάτων, αλλά αυτό που μου λέτε με πιάνει εξαπίνης γιατί νομίζω ότι λέγαμε κάτι άλλο» απάντησε η Υρώ Μανέ.

Λίγα λόγια για την ηθοποιό

Είναι γνωστότερη για το ρόλο της Φλώρας Μητροπούλου στην τηλεοπτική σειρά Εγκλήματα. Γεννήθηκε στη Χίο το 1961 και είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα πολιτικών επιστημών. Σπούδασε υποκριτική στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης. Το 2012 εξελέγη πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, θέση την οποία κατείχε μέχρι το 2014.

Παντρεύτηκε το 1997 και έχει αποκτήσει μία κόρη, τη Φαίδρα.

Το 2017 πραγματοποίησε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, σκηνοθετώντας στο Εθνικό Θέατρο το έργο Τιτανομαχίες της Νατάσας Σίδερη, με πρωταγωνιστές τους Ταμίλα Κουλίεβα και Κώστα Τριανταφυλλόπουλο