Γιάννης Πουλόπουλος σε Ανδρέα Μικρούτσικο: «Επειδή κάνεις ταντρικό σεξ και αργείς να ολοκληρώσεις...» - «Θα με διδάξεις ιδιαιτέρως»

Επικές ατάκες στον αέρα του Super Κατερίνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Πουλόπουλος σε Ανδρέα Μικρούτσικο: «Επειδή κάνεις ταντρικό σεξ και αργείς να ολοκληρώσεις...» - «Θα με διδάξεις ιδιαιτέρως»

Έναν επικό διάλογο είχαν Γιάννης Πουλόπουλος και Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα του Super Κατερίνα σήμερα 19/2 με αφορμή το χθεσινό επεισόδιο του Survivor στον ΣΚΑΙ και την κόντρα που ξέσπασε - για 100η φορά - ανάμεσα στον Τζέιμς Καφετζή και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Όπως γίνεται κάθε φορά στην εκπομπή, ο ένας μιλούσε πάνω στον άλλον, ενώ κανένας δεν άφηνε τον συνεργάτη του να ολοκληρώσει, με αποτέλεσμα ο δημοσιογράφος να έχει ένα μικρό ξέσπασμα περί... ερωτικότητας.

Ο διάλογος Πουλόπουλου - Μικρούτσικου στο Super Κατερίνα

«Βρε άσε με να το τελειώσω. Αγάπη μου, επειδή κάνεις ταντρικό σεξ και αργείς να ολοκληρώσεις... Εγώ ολοκληρώνω πιο γρήγορα από εσένα. Άσε με να κάνω τη διατύπωσή μου. Είναι αυτό που κάνεις εβδομάδες να ολοκληρώσεις» είπε με νόημα ο Γιάννης Πουλόπουλος, αφού έβλεπε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον διέκοπτε συνέχεια.

«Θα με διδάξεις κάποια στιγμή ιδιαιτέρως πως γίνεται. Πάσχω από χρόνο», απάντησε με χιούμορ ο παρουσιαστής και συνεργάτης του.

Δείτε επίσης: Η πρώτη τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γιάννης Πουλόπουλος μαζί με τον σύντροφό του

Ο τελευταίος άγριος καβγάς που είχαν

Δεν υπάρχει ημέρα πλέον που να μην τσακώνονται τα μέλη του Super Κατερίνα. Και την 25/1 σημειώθηκε ένας ασύλληπτος καβγάς ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, με αφορμή την φοροδιαφυγή.

Συγκεκριμένα, στο πλατό συζητούσαν για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη. Η ΑΑΔΕ τους "τσάκωσε" για φοροδιαφυγή, έχοντας σκανάρει όλες τις αναρτήσεις που έγιναν στα social media (δείτε εδώ τι αναφέρει η έρευνα).

Να σημειώσουμε πως η Ελίζαμπεθ μίλησε αποκλειστικά στο Youweekly.gr και ξεκαθάρισε μερικά πράγματα σχετικά (δείτε εδώ τις δηλώσεις της).

Όλα δημιουργήθηκαν όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος προσπάθησε να μιλήσει για την έρευνα της ΑΑΔΕ και την διαρροή των πληροφοριών, όταν οι συνεργάτες τους τον διέκοψαν, αφού θεώρησαν πως έκανε λάθος διατύπωση.

Οι φωνές λοιπόν και οι διαφορετικές απόψεις δημιούργησαν χάος στο πλατό του Super Κατερίνα, με τον Ανδρέα που δεν τον άφησαν να αρθρώσει λέξη να αποχωρεί από το πλατό σε έξαλλη κατάσταση και να ακούγονται οι φωνές του πίσω από τις κάμερες.

«Δεν γίνεται να φεύγεις μετά από κάθε ένταση. Έχω υποσχεθεί το 2024 να μη ταραχτώ» αναφώνησε η Κατερίνα Καινούργιου, ωστόσο δεν συνέχισε το θέμα και προχώρησε με την κουβέντα τους.