Φαίη Σκορδά: Συγκινήθηκε με την αναφορά στην απώλεια του πατέρα της - «Να αλλάξουμε θέμα»

Προχώρησε σε άλλο θέμα μετά από μία αμήχανη σιωπή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Συγκινήθηκε με την αναφορά στην απώλεια του πατέρα της - «Να αλλάξουμε θέμα»

Έναν αμήχανο διάλογο είχαν στον αέρα η Φαίη Σκορδά και ο Άγγελος Πυριόχος, με τον θεατρικό δημιουργό που βρισκόταν καλεσμένος στο Fay's Time να αναφέρεται αρχικά στην απώλεια της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου. Πολύ γρήγορα πέρασε στην δική του προσωπική εμπειρία με την κηδεία του πατέρα του, ενώ ήταν εμφανές ότι από ένα σημείο και μετά αναφερόταν στον πατέρα της παρουσιάστριας.

Πριν από περίπου ένα μήνα, κι εντελώς ξαφνικά, ο Δημήτρης Σκορδάς έφυγε από τη ζωή, με την Φαίη να τον αποχαιρετά διακριτικά, αλλά επειδή είναι άνθρωπος, ορισμένες φορές λυγίζει. Μία απ' αυτές είδαμε και σήμερα, με την συγκίνησή της να μην κρύβεται.

Δείτε επίσης: Θρήνος για την Φαίη Σκορδά - Πέθανε στον ύπνο του ο μπαμπάς της

«Η ζωή συνεχίζεται, ο πόνος δεν φεύγει. Λένε για κάποιους ηθοποιούς ότι έχασαν πατέρα και αδερφό, και πήγαν να παίξουν, αλλά ο πόνος δεν πρόκειται να φύγει από μέσα σου. Το ξέρεις πολύ καλά, το έζησες πρόσφατα, το έχω ζήσει κι εγώ με τον δικό μου τον πατέρα, ο πόνος μένει, γλυκαίνει σιγά-σιγά με την πορεία των χρόνων και δεν φεύγει ποτέ. Τον πατέρα μου τον έχω μόνιμα δίπλα μου, είναι πολλές φορές που γυρίζω, και λέω "Εδώ είσαι;". Κάπως έτσι και η Άντζελα θα συνεχίσει τη δουλειά της», είπε αρχικά ο Άγγελος Πυριόχος.

Η αναφορά του Άγγελου Πυριόχου στη Φαίη Σκορδά, που την συγκίνησε

Και συνέχισε: «Εμένα πέθανε ο πατέρας μου την ώρα που δίναμε συνέντευξη Τύπου για την παράσταση "Θα σε πάρω να φύγουμε". Κι έφυγα σαν τρελός, πήγα στο νησί, έγινε η κηδεία και γύρισα για την πρεμιέρα. Ήμουν στην πρεμιέρα, και είχα την εντύπωση ότι ήμουν στην κηδεία και μου έδιναν συλλυπητήρια. Έτσι είναι η ζωή, σε αυτές τις περιπτώσεις καταλαβαίνεις πόσο δυνατός είσαι». Στη συνέχεια γύρισε στη Φαίη Σκορδά, και ξεκαθάρισε ότι ήταν και προσωπική η αναφορά για τον πατέρα της, λέγοντας: «Όπως κι εσύ ήσουν»

Μετά από μία αμήχανη σιωπή, στην οποία η Φαίη Σκορδά προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, αρκέστηκε να πει: «Λοιπόν, να αλλάξουμε θέμα. Προχωράμε και είναι πολύ σημαντικό για ποιο λόγο κάνει και κάποιος μια δουλειά. Σαφώς θα υπάρχει σεβασμός και περισσότερη αγάπη και συναίσθημα, αλλά πέραν τούτου θα είναι μία νυχτερινή έξοδος για τον κόσμο και η Άντζελα θα οφείλει να είναι επαγγελματίας».