Κατερίνα Καραβάτου: Περήφανη μητέρα με την κίνηση του γιου της - Το δώρο του 7χρονου Αρίωνα Κατσούλη στην παρουσιάστρια

Το μοιράστηκε με μια ανάρτηση στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η αδυναμία της Κατερίνας Καραβάτου στα παιδιά της, Αέλια και Αρίωνας είναι αδιαμφισβήτητη αφού η παρουσιάστρια όλα αυτά τα χρόνια είναι στο πλευρό τους ανεξάρτητα από ό,τι και αν συμβαίνει στην προσωπική ή στην επαγγελματική της ζωή.

Πολύ συχνά η ίδια κάνει αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media είτε με τα ίδια τα παιδιά της, είτε με τις δραστηριότητες που κατά καιρούς κάνουν. Την Τετάρτη 21/1 η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια νέα ζωγραφιά του μικρού Αρίωνα.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους όχι μόνο τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του παιδιού της, αλλά και πως βλέπει τη μαμά του αποτυπώνοντας την στο χαρτί.

Δείτε επίσης: Ο Kρατερός Κατσούλης για το διαζύγιο με την Καραβάτου: «Ήταν ακαριαία η...»

Η ιδιαίτερη ζωγραφιά του γιου της Κατερίνας Καραβάτου

«Εγώ όπως με βλέπει ο Αρίωνας...», έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου.

Κατερίνα Καραβάτου - Γιος

«Είμαι ένα παιδί μόνο του! Ευτυχώς έχω τα παιδιά μου...»

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο αυτό. Εμένα μου πήρε 2 χρόνια και 3 μήνες για να επιστρέψω στο σπίτι των γονιών μου και να μαζέψω τα πράγματά τους. Ήταν ένας πολύ μεγάλος μου εφιάλτης αυτός. Στην αρχή απέφευγα να ανεβαίνω στη Θεσσαλονίκη, μετά όταν ανέβαινα ξεχνούσα πάντα τα κλειδιά μου, για να μη μπορώ να μπω μέσα στο σπίτι. Τώρα το πήρα απόφαση γιατί δεν είχα πια άλλο περιθώριο.

Πέρασα 4 μέρες πολύ δύσκολες, αλλά και πολύ όμορφες συνάμα, γιατί βρήκα πράγματα των γονιών μου που δεν ήξερα ότι τα είχαν κρατήσει. Βρήκα ένα αρχείο της μητέρας μου, γράμματα του παππού μου από το 1942. Ευτυχώς είχα ανθρώπους γύρω μου, φίλους μου, αλλιώς δεν θα τα είχα βγάλει πέρα», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: Ήταν φυλαγμένα από τη μαμά της μέχρι να φύγει από τη ζωή - Σπάνια φωτογραφία από τα βαφτιστικά παπούτσια της παρουσιάστριας

«Νόμιζα ότι ο χρόνος θα με βοηθούσε αλλά, αν δεν το κάνεις, δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Έχω ακόμη τις επαφές τους στο κινητό μου, "μανούλα", "μπαμπάκας". Καμιά φορά πατιέται κάτι κατά λάθος, εκεί είναι το δύσκολο...», ανέφερε στη συνέχεια.

«Εγώ τους έχω πάρα πολύ μέσα μου. Τους αισθάνομαι πάρα πολύ δίπλα μου, συνέχεια. Κάθε φορά που μου συμβαίνει κάτι καλό, τους επικαλούμαι τον Χριστό και την Παναγία κι αυτούς, τους λέω ευχαριστώ, γιατί νομίζω ότι αυτοί μου το δίνουν. Εγώ τώρα είμαι ένα παιδί μόνο του, οπότε τους έχω ανάγκη να είναι δίπλα μου με αυτόν τον τρόπο. Πιστεύω ότι αν είχα αδέλφια, θα ήταν πιο εύκολο, θα είχα έναν άνθρωπο εξ αίματος και θα ήταν αλλιώς. Ευτυχώς έχω τα παιδιά μου που είναι για μένα πολύ βασικό στήριγμα», κατέληξε η Καρερίνα Καραβάτου στις 10/2/24 στο Γειά σου.