Γιώργος Κιμούλης: Η πρώτη αντίδραση μετά την παραπομπή σε δίκη - Φόρεσε γρήγορα το κράνος του και γύρισε την πλάτη

Αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στις κάμερες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιώργος Κιμούλης: Η πρώτη αντίδραση μετά την παραπομπή σε δίκη - Φόρεσε γρήγορα το κράνος του και γύρισε την πλάτη

Λιγομίλητος εμφανίστηκε ο Γιώργος Κιμούλης, για πρώτη φορά από την ημέρα που μαθεύτηκε ότι παραπέμπεται σε δίκη ως ηθικός αυτουργός σε ψευδή κατάθεση έπειτα από μήνυση της Ζέτας Δούκα. Συγκεκριμένα οι κάμερες συνάντησαν τον πρωταγωνιστή, την ώρα που πήγαινε στη μοτοσικλέτα του, αλλά εκείνος φόρεσε το κράνος του και έβαλε μπρος, χωρίς πολλές κουβέντες.

Παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, γύρω από διάφορα θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τον ίδιο, ο Γιώργος Κιμούλης αρκέστηκε απλά να πει: «Έχω δουλειά, πρέπει να φύγω, ευχαριστώ», και έβαλε μπρος για να αποχωρήσει. Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι αυτή είναι μία πάγια τακτική του ηθοποιού, που σπάνια θα μιλήσει στις κάμερες, πόσο μάλλον για ένα τόσο σημαντικό θέμα κι ενώ εκκρεμεί η απόφαση της δικαιοσύνης.

Δείτε επίσης: Γιώργος Κιμούλης: «Το πληροφορηθήκαμε από την τηλεόραση!» - Η αντίδραση του ηθοποιού για την παραπομπή σε δίκη μετά τη μήνυση της Ζέτας Δούκα

Η επική ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου στο θέμα του Γιώργου Κιμούλη

Ένα αστείο περιστατικό έλαβε χώρα στην εκπομπή «Super Κατερίνα», την ώρα που παιζόταν το βίντεο με την αντίδραση του πρωταγωνιστή, μετά την παραπομπή του σε δίκη. Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου δεν διάβασε καλά στο μόνιτορ για την απόρριψη της αγωγής του Γιώργου Κιμούλη κατά του ΣΕΗ, και... αντικατέστησε ένα γράμμα.

«Διάβαζα τον τίτλο, και λέω “Τι έχει γίνει, η απόρριψη της αγωγής κατά του σεξ”; Τα έχασα, σκέφτηκα ότι έχω χάσει κάποιο επεισόδιο!», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Αντρέα Μικρούτσικο να μην το αφήνει να πέσει κάτω και να σχολιάζει: «Ό,τι έχει ο άνθρωπος στο μυαλό του διαβάζει...»

Δείτε το απόσπασμα με την αντίδραση του Γιώργου Κιμούλη: