Τζόρτζια Σιακαβάρα: «Οι σχέσεις μου με τον Θάνο...» - Τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και στα παιδιά του Κωνσταντίνου Πλεύρη

Το περιστατικό σε έξοδό τους για φαγητό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η κάμερα του Happy Day απέσπασε δηλώσεις από την Τζόρτζια Σιακαβάρα, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 28/2. Η γνωστή ηθοποιός ανάμεσα στα όσα είπε έκανε και αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη.

Το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει έντονα τα μέσα και τα φώτα της δημοσιότητας. Σχετικά με το επόμενο βήμα στη σχέση τους και οι δύο έχουν παραδεχτεί, πως είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σε περίπτωση όμως που η Σιακαβάρα και ο Πλεύρης παντρευτούν έχει εννοηθεί, πως τα παιδιά του δε θα είναι σύμφωνα με την επιλογή αυτή. Έτσι λοιπόν, η Τζόρτζια Σιακαβάρα απάντησε ανοιχτά σχετικά με το ποιες είναι οι σχέσεις της με τον Θάνο Πλεύρη και την αδερφή του (δείτε εδώ την αιχμηρή ανάρτησή της κόρη του Πλεύρη).

Οι σχέσεις της Τζόρτζιας Σιακαβάρα με τα παιδιά του Κωνσταντίνου Πλεύρη

«Οι σχέσεις μου με τον Θάνο Πλεύρη είναι το ίδιο όπως ήταν στην αρχή, δηλαδή σε ένα ίδιο σημείο. Δεν ήταν ποτέ πάρα πολύ άσχημες, ούτε πάρα πολύ καλές. Είχαμε κάτσει και είχαμε φάει σε ένα τραπέζι. Το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό. Τη Φένια δεν την έχω γνωρίσει, μόνο τον Θάνο έχω γνωρίσει», είπε η Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Η πρώτη αντίδραση του Θάνου Πλεύρη για το γάμο του πατέρα του

«Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θάνος Πλεύρης σε ανάρτησή του.

Δείτε επίσης: «Θα το πω ευθέως, η επιλογή του...» - Ο Θάνος Πλεύρης μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του πατέρα του με την 49χρονη Σιακαβάρα