Κατερίνα Καινούργιου - Ξέσπασε για την προσωπική της ζωή: «Να σταματήσει αυτός ο σχολιασμός...»

«Φτάνεις σε σημείο να λες "θέλω να σταματήσω από τη δουλειά μου"»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου - Ξέσπασε για την προσωπική της ζωή: «Να σταματήσει αυτός ο σχολιασμός...»

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Super Κική λόγω σχολίων για την σεξουαλικότητα του, θέλησε να μιλήσει για το γεγονός πως πλέον οι προσωπικές ζωές των ανθρώπων σχολιάζονται πλέον με χυδαίο τρόπο.

Άλλωστε η παρουσιάστρια βρέθηκε και συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω της σχέσης της Δανάης Μπάρκα με τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου για την προσωπική της ζωή

«Δυστυχώς, είμαστε σε μια εποχή που είναι σοκαριστικό αυτό που γίνεται. Βγαίνει ο καθένας για να σχολιάσει τον άλλο επαγγελματικά, - έχεις δικαίωμα καθένας να λες ότι θες – αλλά βγαίνει και σχολιάζει για την προσωπικότητα, την προσωπική ζωή του άλλου, το πώς νιώθει, τα εσώψυχα του. Έχει γίνει τόσο χυδαίο αυτό που δεν ξέρω αν αξίζει να μοιράζεις μηνύσεις, ή να μην ασχολείσαι καθόλου.

Αλλά πραγματικά, για εμάς, και βάζω όλους μας που εκτιθέμεθα, όλο αυτό το πράγμα για να το διαχειριστεί ένας άνθρωπος, είναι… φτάνεις σε σημείο να λες "θέλω να σταματήσω από τη δουλειά μου". Μπορεί η δουλειά να είναι κερδοφόρα, μπορεί να εκτίθεμαι και να έχει τη γλύκα, αλλά έχει και όλο αυτό το αρνητικό που δε ξέρεις αν το αντέχει ο κάθε οργανισμός.

Ειδικά αν υπάρχει μια μεγάλη αδιακρισία. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, και πολλούς άλλους που τον τελευταίο καιρό βάλλονται σε προσωπικό επίπεδο. Καλό θα ήταν λοιπόν, αν εγώ στο παρελθόν έχω κάνει αυτό το λάθος, επαγγελματικά έχω σχολιάσει, προσωπικά δε νομίζω - αν το έχω κάνει είμαι απαράδεκτη επιεικώς - αλλά νομίζω ότι πρέπει να το σκεφτούν όσοι κάνουν τηλεόραση πολύ περισσότερο και να σταματήσει αυτός ο σχολιασμός των προσωπικών ζωών, των προσωπικοτήτων και να μείνουμε στο επαγγελματικό κομμάτι. Γνώμη μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Σήμερα 1/3 μάλιστα η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε έντονα εξαιτίας των αιχμηρών σχολίων που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος για την ίδια και την σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το πλατό του Super Κατερίνα.