Όλγα Πηλιάκη: Το καυτό τσιφτετέλι στην πίστα μετά την επιστροφή της από το Survivor - Καμάρωνε ο Χανταμπάκης τα λικνίσματά της (Βίντεο)

Νυχτερινή έξοδος για το αγαπημένο ζευγάρι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Όλγα Πηλιάκη: Το καυτό τσιφτετέλι στην πίστα μετά την επιστροφή της από το Survivor - Καμάρωνε ο Χανταμπάκης τα λικνίσματά της (Βίντεο)

Η Όλγα Πηλιάκη επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και το φετινό Survivor, που έλαβε συμμετοχή με το πέρασμά της από το παιχνίδι να διακόπτεται αιφνίδια, καθώς η αθλήτρια είχε έναν τραυματισμό που δεν της επέτρεψε να συνεχίσει την πορεία της.

Πλέον βρίσκεται στο σπίτι της και στην αγκαλιά της όμορφης οικογένειας, που έχει δημιουργήσει με τον Στέλιο Χανταμπάκη και τα δύο παιδιά τους. Το ζευγάρι προσπαθεί να καλύψει το χαμένο χρόνο, καθώς πέρασαν αρκετό διάστημα ο ένας μακριά από τον άλλον.

Δείτε επίσης: Στέλιος Χανταμπάκης: Αγνώριστος με το νέο του look ο σύζυγος της Πηλιάκη - Στα παρασκήνια του Fay's Time με βαμμένα ξανθά μαλλιά

Το έντονο τσιφτετέλι της Όλγας Πηλιάκη μετά το Survivor

Μεταξύ λοιπόν των όσων κάνουν αυτές τις ημέρες η Πηλιάκη και ο Χανταμπάκης το βράδυ του Σαββάτου 2/3 αποφάσισαν να κάνουν μια βραδινή έξοδο στο μουσικό μεζεδοπωλείο, Εις υγείας. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς τα αίματα άναψαν και η αθλήτρια ανέβηκε στην πίστα χορεύοντας ένα απολαυστικό τσιφτετέλι με τον Χανταμπάκη να μην παίρνει τα μάτια του από πάνω της.

Το παρασκήνιο πίσω από τον τραυματισμό της & ο πραγματικός λόγος που αποχώρησης

Καλεσμένη στην εκπομπή Fay's Time, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 1/3, η Όλγα Πηλιάκη, η οποία μίλησε αποκαλυπτικά για το Survivor και την αποχώρησή της, καθώς ο γιατρός έκρινε ότι για λόγους υγείας δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν πίστευα ότι μπορεί να κέρδιζα. Ο στόχος ήταν καταφέρω να μείνω μία εβδομάδα. Δεν περίμενα ότι θα μου γινόταν καν πρόταση. Θα μπορούσα να είχα συνεχίσει για λίγο ακόμη αλλά όχι στον τελικό. Ένιωθα πολύ καλά για ότι έκανα μέσα στο παιχνίδι, δεν έχω βάρος στην συνείδηση μου. Προσπάθησα να είμαι θετική και ευγενική προς όλα τα παιδιά.

Ο δικός τραυματισμός ήταν πιο σοβαρός. Υπήρχε ήδη, είχα καταπονήσει πάρα πολύ τον αυχένα μου. Ήταν πολύ δύσκολο, ήδη είχα κάνει μια υπέρβαση. Η αγωνία του γιατρού ήταν ότι αν πέσω και χτυπήσω μπορεί να ήταν πιο σοβαρό.

Ως ξανθιά είχα πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα, περπατούσα στην παραλία και ξέβρασε η θάλασσα μία χτένα. Την πήρα αλλά την βρήκαν και μου την πήραν...

Είναι σαν να ξύπνησα από ένα όνειρο, δεν το πιστεύω ότι έχω επιστρέψει. Σίγουρα είναι μία νέα αρχή. Το ταξίδι μου εκεί μας βοήθησε να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματα. Δεν αφορά υλικά αγαθά ούτε νέα επαγγελματικά βήματα. Αφορά το μέλλον των παιδιών μας, εκεί θέλουμε να εστιάσουμε. Αυτή η απόσταση μας ανανέωσε. Είμαστε 10 χρόνια παντρεμένοι. Εκεί μέσα αναθεωρείς για το τι είναι σημαντικό στη ζωή και θέλεις να επιστρέψεις σε αυτό» ανέφερε αρχικά.

«Ο Αλέξης δεν είναι αυτό που βλέπετε. Είναι ένας άνθρωπος με πάρα πολύ χιούμορ. Είναι πολύ κρίμα που δεν φαίνεται αυτό. Πιστεύω ότι είναι ένας ρόλος» σχολίασε μεταξύ άλλων για τον Αλέξη Παππά.