Λάκης Λαζόπουλος: Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα μετά την κατακραυγή από τις ψυχαγωγικές εκπομπές

Τα σχόλια που προκάλεσαν οργή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Πρωτοφανής ήταν η συσπείρωση των ψυχαγωγικών εκπομπών απέναντι στον Λάκη Λαζόπουλο την περασμένη εβδομάδα, με αφορμή τα σχόλια που έκανε εκείνος για τις σχέσεις της Δανάης Μπάρκα και της Κατερίνας Καινούργιου, μετά τα φιλιά της πρώτης με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Θυμάστε που είχε έναν Φίλιππο η Καινούργιου παλιά... πριν από έναν χρόνο; Χώρισαν πριν από έναν χρόνο, αλλά αυτός όμως είναι... πώς να το πω; Οιωνεί κτήμα της φαντασίας της Καινούργιου και επειδή τον είχε γνωρίσει αυτή στη Δανάη Μπάρκα, αυτός πήρε πρωτοβουλία και έκανε μεταβίβαση των συναισθημάτων του που είχε για την Καινούργιου στην πιο καινούρια, τη Δανάη

Τώρα μαδάνε τα φτερά τους στα πρωινά... φεύγουν γκλίτερ... έχει αναστατωθεί η Καινούργιου, δεν μπορεί να το πιστέψει, δεν μπορεί να το χωνέψει, δεν το χωράει ο νους της... ο μεγάλος, ο... νους της, ο νους που έχει... Δεν είναι ερωτικό το θέμα το καταλαβαίνετε έτσι; Είναι υστεροεγωιστικό. Αυτός ο Φίλιππος δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος του; Δεν του επιτρέπετε τι θέλει και τι δεν θέλει;», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος. Όταν προβλήθηκαν τα εν λόγω σχόλια, η παρουσιάστρια της Super Κατερίνα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της και αποχώρησε από το πλατό.

Δείτε επίσης: Εκδικάζεται η δίκη Λαζόπουλου - Κούγια: Δεν εμφανίστηκαν ποτέ αλλά ούτε και η βασική μάρτυρας, Δέσποινα Βανδή

Αρνήθηκε να μιλήσει ο Λάκης Λαζόπουλος στην κάμερα

Στο σύνολό τους οι ψυχαγωγικές εκπομπές καταδίκασαν τα εν λόγω σχόλια, με έντονες αντιδράσεις από τον Γιώργο Λιάγκα, τη Σίσσυ Χρηστίδου, τον Κώστα Τσουρό και τη Μαρία Μπακοδήμου απέναντι στον δημιουργό. Εκείνος με τη σειρά του επιλέγει να κρατήσει σιγή ιχθύος μετά απ' όσα διαδραματίστηκαν, κάτι που φάνηκε και όταν τον συνάντησε η εκπομπή «Πρωινό Σουσού». Ο Λάκης αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση όταν τον πλησίασαν οι κάμερες, σηκώνοντας στο χέρι και λέγοντας διακριτικά «ευχαριστώ», μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία τους.