Ελεονώρα Μελέτη για Λάκη Λαζόπουλο: «Τα ξεχνάμε αυτά; Δε μπορούμε να μειώνουμε μία...»

Με αφορμή το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για την σατιρική εκπομπή του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη για Λάκη Λαζόπουλο: «Τα ξεχνάμε αυτά; Δε μπορούμε να μειώνουμε μία...»

Η Ελεονώρα Μελέτη με τους συνεργάτες της στο Mega Καλημέρα, σήμερα Τετάρτη 6/3 σχολίασαν το ξέσπασμα που είχε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 κατά του Λάκη Λαζόπουλου, με αφορμή την δικαστική του διαμάχη με τον Αλέξη Κούγια η οποία ήταν να εκδικαστεί προχθές 4/3 αλλά πήρε αναβολή.

Ο παρουσιαστής μίλησε με τα χειρότερα λόγια για το χιούμορ του αλλά και την σατιρική εκπομπή που έκανε, λέγοντας έχει διαπράξει τέρατα στο πλαίσιο της πολιτικής ορθότητας.

Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για τον Λάκη Λαζόπουλο

«Θα ξεχάσω εγώ τον χαμό που γινόταν στο Δημοτικό Θέατρο, που ήταν από κάτω η Ανθούλα και από πίσω ξεκαρδίζονταν όλοι; Παρουσιαστές και πολιτικοί ήταν από κάτω και τον παρακολουθούσαν. Τα ξεχνάμε αυτά; Δε μπορούμε να μειώνουμε μία εποχή που μεσουρανούσε ο Λαζόπουλος και να θυμόμαστε μετά από 25 χρόνια ότι το χιούμορ ήταν ξεπερασμένο, σε μία εποχή που έκανε 70%. Ξεχνάτε;», ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη, με ορισμένους από τους συνεργάτες της να κατακεραυνώνουν τον Γιώργο Λιάγκα για την στάση του.

«Δεν είναι χιούμορ αυτό που έκανε ο Λαζόπουλος. Χιούμορ κάνουν ή προσπαθούν να κάνουν κάποιες εκπομπές που εμείς κακώς βαφτίζουμε σατιρικές μερικές φορές. Ο Λαζόπουλος έκανε σάτιρα. Αυτή είναι η σάτιρα. Και η σάτιρα, από τότε που θυμόμαστε το DNA μας, αυτό το σκοπό είχε. Η σάτιρα ανέκαθεν μιλούσε για αυτά τα οποία θα απαγορευόντουσαν σε μια εποχή political correct. Δεν έβλεπα κανέναν να τσαντιζόταν. Έβαζε στο στόχαστρο τους πολιτικούς.... τον οποιονδήποτε», είπε σε άλλο σημείο η παρουσιάστρια.

Να σημειώσουμε πως ο Λάκης Λαζόπουλος έχει βρεθεί στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα και εξαιτίας του απαράδεκτου σχολιασμού που έκανε για την Κατερίνα Καινούργιου και τον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά την φωτογραφία που κυκλοφόρησε και τον δείχνει να φιλιέται με την Δανάη Μπάρκα.