Δανάη Μπάρκα: Η νέα ανάρτηση μία εβδομάδα μετά το περιστατικό με τον Τσαγκρίδη που φέρνει τα πάνω κάτω

Δείτε την φωτογραφία

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Μπορεί να έχουν περάσει λίγες ημέρες από τον σάλο που ξέσπασε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Δανάη Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, μετά και την φωτογραφία που διέρρευσε με τα "καυτά" φιλιά τους, όμως το θέμα, φαίνεται πως δεν έχει ξεχαστεί.

Αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν πάρει το μέρος της Κατερίνας Καινούργιου αφού υποστηρίζουν ότι η Δανάη Μπάρκα, ως φίλη της, δεν θα έπρεπε να έχει κάνει κάτι τέτοιο. Καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει απαντήσει σε όλα όσα ακούγονται ωστόσο δεν είναι λίγες οι σπόντες που "πετούν" συχνά τόσο οι ίδιες όσο και οι συνεργάτες τους στον αέρα των εκπομπών τους(δείτε εδώ το "καρφί" της Βίκυς Παγιατάκη).

Η γεμάτη νόημα ανάρτηση της Δανής Μπάρκα

Πρόσφατα μάλιστα, η Δανάη Μπάρκα, έκανε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, όπου αφήνει ξανά τα υπονοούμενά της για το θέμα, επαναφέροντας στο προσκήνιο και δημιουρώντας παράλληλα ερωτηματικά στους ακολούθους της. Συγκεκριμένα δημοσίευσε στα story της, μια ζωγραφιά στην οποία δείχνει ότι πρέπει να είσαι ευγενικός καθώς δεν μπορείς να ξέρεις τι πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίζει ο καθένας.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΑΝΑΗΣ ΜΠΑΡΚΑ

«Δεν ήταν ποτέ φίλες...»

Το περασμένο Σάββατο ο Κώστας Τσουρός εξέφρασε την δίκη του άποψη για το θέμα, μέσα από την εκπομπή Ακόμα δεν είδες Τίποτα

«Λένε όλοι για τη Δανάη, ότι ήταν φίλη με την Κατερίνα και “πήρε” τον πρώην σύντροφό της. Εγώ δε θυμάμαι να ήταν ποτέ φίλες η Δανάη με την Κατερίνα. Εγώ το τελευταίο διάστημα έχω επαφή με την Δανάη, δεν την έχω ακούσει να μου λέει ποτέ για την Κατερίνα Καινούργιου. Αν ήταν φίλες κάπου θα την είχα ακούσει. Εγώ τη βλέπω με συγκεκριμένες φίλες.

Τα είδα κι εγώ τα stories αυτά που έχουν κυκλοφορήσει. Ήταν κάποια στόρι πριν χρόνια που είχε πάει η Δανάη στο J2US λόγω της μητέρας της και η Κατερίνα, γιατί είναι η εταιρεία παραγωγής της, και όπως ξέρετε σε αυτό τον χώρο, όλοι "σαλιαρίζουν" μεταξύ τους και αυτά είναι τα αποτελέσματα. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι αν ήταν φίλες, η Δανάη δε θα υποστήριζε δημόσια τη Φαίη Σκορδά με την κούπα του Fay’s time. Tότε δεν ήταν φίλες και τώρα είναι φίλες;» (δείτε εδώ τι είχε συμβεί)