Εύα Λάσκαρη: Η σχέση της με τις αισθητικές επεμβάσεις, με τον πρώην σύζυγό της και η μεγάλη ηθοποιός που ενέπνευσε το επίθετό της

«Δεν μου αρέσει καθόλου το αίσθημα της... πάπιας»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Εύα Λάσκαρη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μίλησε εφ' όλης της ύλης για την αλλαγή του επιθέτου της, για την προσωπική της ζωή, αλλά και για τις αισθητικές επεμβάσεις.

«Ήμουν με τον Μιχάλη Ασλάνη που έλεγε σε κάποιες εκπομπές ότι του θυμίζω την Ζωή Λάσκαρη στον “Κατήφορο”, με έλεγαν “Λάσκαρη” και έτσι άλλαξα το επώνυμό μου», είπε αρχικά η Εύη Λάσκαρη.

Και συμπλήρωσε: «Όταν ήμουν πιο μικρή ήμουν "τροφαντούλα". Πάντα ήμουν το κορίτσι που θα έπρεπε να κάνει δίαιτα για να συμμετέχει σε μία επίδειξη μόδας. Μου έλεγαν “δεν κάνεις στα ρούχα μας, έχεις στήθος, περιφέρεια και δεν χωράς”. Δεν με πτόησε, στην αρχή έκανα προσπάθεια να χάσω κιλά, στενοχωριόμουν, αλλά κατάλαβα ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

Δείτε επίσης: «Ράγισε» καρδιές η Εύα Λάσκαρη για τον θάνατο που την "τσάκισε"

Όσον αφορά τις αισθητικές επεμβάσεις, η Εύα Λάσκαρη αποκάλυψε: «Από πάντα ήθελα να κάνω επέμβαση στη μύση μου. Όταν σταμάτησα να δουλεύω στον χώρο της μόδας, την έφτιαξα. Πάντα φοβόμουν ότι θα μου αλλάξει το πρόσωπο. Τα χείλη δεν τα φτιάχνω, δεν μου αρέσει καθόλου το αίσθημα της... πάπιας».

Η σχέση της Εύας Λάσκαρη με τον πρώην σύζυγό της και τους γιους της

«Λογικό να πιστεύω στην “κατάρα” της ομορφιάς. Και στην τηλεόραση να θες να δουλέψεις, αν είσαι πανέμορφη, είναι πιο εύκολο από μία κοπέλα που δεν είναι τόσο όμορφη, και ας έχει παραπάνω γνώσεις. Το περίμενα ότι θα με αντιμετωπίσουν άσχημα και θα πουν “αυτή κάνει μόνο την όμορφη”. Είχα πει ότι θα τελειώσω πρώτα την σχολή μου για να αποδείξω ότι μπορώ και δεν είμαι απλά μία όμορφη που με βάζουν και κάνω την ωραία», παραδέχτηκε σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης η Εύα Λάσκαρη.

Ενώ κατέληξε όσον αφορά τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της και το ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού: «Είμαι αγορομάνα, θα ήθελα να κάνω κοριτσάκι, αλλά κανείς δεν μου το εγγυάται. Με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε πολύ καλή σχέση, γιατί πλέον είμαστε δύο γονείς που μεγαλώνουμε ένα παιδί, ασχέτως αν δεν είμαστε μαζί. Βλέπει τον γιο του όποτε θέλει».