Σοφία Καρβέλα: «Δεν είχα ιδέα τι σήμαινε αυτή η ημέρα για εμένα, η μαμά μου είπε...» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση για τον εθισμό της

«Σήμερα νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Μια νέα ανάρτηση, σχετικά με την αποτοξίνωση της από το αλκοόλ με τον οποίο είχε εθισμό, έκανε πρόσφατα η Σοφία Καρβέλα. Η κόρη της Άννας Βίσση έχει μιλήσει αρκετές φορές για το πρόβλημα που αντμετώπισε, θέλοντας έτσι να παρακινήσει και άλλους ανθρώπους που έχουν το ίδιο θέμα.

Η ίδια μάλιτσα είχε επισκεφτεί πριν από 15 χρόνια κέντρο αποτοξίνωσης προκειμένουν να μπορέσει να το ξεπεράσει πλήρως. Σε ανάρτησή της μάλιστα που είχε δημοσιεύσει πριν από λίγους μήνες, αποκάλυψε πόσο φοβισμένη και διαλυμένη ένιωθε τότε, μέχρι που πήρε την απόφαση να μην το βάλει κάτω και να παλέψει για τον εαυτό της (δείτε εδώ όλα όσα εξομολογήθηκε).

Η ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα για τον εθισμό της με το αλκοόλ

Η Σοφία Καρβέλα λοιπόν, έκανε μία ακόμη δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και αναφέρθηκε στην πρώτη μέρα που πήγε στο κέντρο αποτοξίνωσης αλλά και στο πόσο την βοήθησε σε αυτό η μητέρα της (δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της για τον εθισμό της κόρης της).

«Η αποτοξίνωσή μου ξεκίνησε στις 9/9 /08. Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του μπαμπά μου. Ο σκύλος μου, η μαμά και ένας φίλος με οδήγησαν στο κέντρο αποτοξίνωσης. Έβρεχε και δεν ήθελα να πάω. Είπα δεν είμαι έτοιμη για αυτό. Ας το κάνουμε τη Δευτέρα. Δεν είχα ιδέα τι σήμαινε αυτή η ημέρα για εμένα. Η μαμά μου μου είπε "ας επισκεφτούμε το μέρος να δούμε πώς είναι και επιστρέφουμε σπίτι". Κατέληξα να μένω εκεί 33 ημέρες.

Θυμάμαι τον σκύλο μου να γραντζουνά τη γυάλινη πόρτα γιατί η είσοδος επιτρεπόταν μόνο στους εθισμένους. Μπορώ να γίνω σαρκαστική για τον εθισμό μου στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ αλλά σήμερα νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη για το γεγονός ότι παρέμεινα ζωντανή και νηφάλια...» έγραψε.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΒΕΛΑ