Μανώλης Μαυρομμάτης - Αποσωληνώθηκε μετά από 45 ημέρες! Τα νεότερα στην υγεία του αθλητικογράφου

Το πρώτο αισιόδοξο σημάδι εδώ και ενάμιση μήνα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: Eurokinissi/Στέλιος Μισίνας
Φωτογραφία: Eurokinissi/Στέλιος Μισίνας

Μία ευχάριστη ανατροπή επιφύλασσε ο Απρίλιος για τον Μανώλη Μαυρομμάτη, καθώς μετά από 45 μέρες νοσηλείας, διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» πλέον φαίνεται να διαφεύγει τον κίνδυνο και έχουμε τα πρώτα αισιόδοξα σημάδια.

Ο 82χρονος αθλητικογράφος μόλις αποσωληνώθηκε, ενώ σε λίγο καιρό θα βρίσκεται και πάλι κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η Ματίνα Παγώνη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης: Μανώλης Μαυρομμάτης: Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση η σύζυγός του - Πώς ξέσπασε η φωτιά στο διαμέρισμά τους

Θυμίζουμε πως ο Μανώλης Μαυρομμάτης νοσηλευόταν με σοβαρά θερμικά εγκαύματα στο 18% του σώματός του, ενώ οι ποιότητες καπνού που εισέπνευσε, του προκάλεσαν σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

«Πρέπει να πούμε ένα μπράβο στην ομάδα των γιατρών της ΜΕΘ του Γεννηματά, έκαναν τις προσπάθειές του και σήμερα ένας άνθρωπος επανήλθε και θα είναι κοντά μας σε λίγο καιρό. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο και τα ευχάριστα πρέπει να τα λέμε», είπε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη συνομιλώντας με τον Γιώργο Λιάγκα.

Το χρονικό της νοσηλείας του Μανώλη Μαυρομμάτη

Τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμα του Μανώλη Μαυρομμάτη και της Ρένιας Βενιέρη, που βρίσκεται στο Κολωνάκι στην οδό Αναγνωστοπούλου,. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν από ένα μάτι στην κουζίνα τους, το οποίο είχαν ξεχάσει αναμμένο, με αποτέλεσμα οι φλόγες να τυλίξουν γρήγορα το σπίτι, ενώ το ζευγάρι κοιμόταν. Η αντίδραση της πυροσβεστικής ήταν άμεση.

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» που εφημέρευε εκείνη τη μέρα, στη Μονάδα Εγκαυμάτων της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής. Λίγες μέρες αργότερα κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτούν στη ΜΕΘ, όπου και παραμένουν μέχρι σήμερα με σοβαρά εγκαύματα. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, έγινε έκκληση για αιμοδοσία.