Διαφωνία Μπιμπίλα με Γκουντάρα στο Super Κατερίνα: «Δεν θα έχετε τι να παίξετε!» - «Και εσείς δε θα έχετε δουλειά...»

«Διαφημίζομαι με το κιτρινιάρικο που με ρωτάνε;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Διαφωνία Μπιμπίλα με Γκουντάρα στο Super Κατερίνα: «Δεν θα έχετε τι να παίξετε!» - «Και εσείς δε θα έχετε δουλειά...»

Την Τετάρτη 10/4 ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν καλεσμένος στο πλατό του Super Κατερίνα λίγο μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας του ηθοποιού ντυμένος ως Άγιος Ανδρέας (δείτε τον εδώ και το σχόλιο του).

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε στις επερχόμενες εκλογές του σωματείου και στον αγώνα που γίνεται για την ψήφιση των συλλογικών συμβάσεων που αφορούν στους επαγγελματίες ηθοποιούς.

Η συζήτηση λίγο αργότερα πήγε στην ελληνική τηλεόραση του σήμερα και στα θέματα, που σχολιάζονται στις περισσότερες εκπομπές με τον Σπύρο Μπιμπίλα να έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Γρηγόρη Γκουντάρα στον αέρα του Alpha.

Οι αιχμές του Σπύρου Μπιμπίλα για την ελληνική τηλεόραση

Σ.ΜΠ: «Θα πω κάτι που αφορά στις εκπομπές και στις κάμερες. Ό,τι λέγεται για τη ζωή της Κωνσταντοπούλου είναι εκτός λογικής. Εγώ διαφωνώ με τον κιτρινισμό αυτού του είδους. Επειδή τις τελευταίες ημέρες δε μιλάω στις κάμερες να εξηγήσω και τον λόγο. Όταν τα παιδιά, που τα αγαπώ και τα σέβομαι δε βρίσκονται σε μια λογική κατάσταση και πιέζουν...

Όταν κάποιος λέει ότι δεν θέλω να με τραβάς με την κάμερα και τραβάνε... Από άλλη εκπομπή μου έκαναν έλεγχο γιατί μίλησα σε άλλη εκπομπή και φορούσα τα ίδια ρούχα. Έχει γίνει περιστατικό σε θέατρο που βρίσκομαι και πέθανε ηθοποιός επί σκηνής και είπα σε ρεπόρτερ να μην με ρωτήσει για κιτρινιάρικο θέμα και με ρωτάει και εκνευρίστηκα και λέω δε θα μιλήσω ξανά σε κάμερες παρά μόνο σε εκπομπές. Πρέπει να καταλάβετε ότι αν όλοι οι ηθοποιοί σταματήσουμε να κάνουμε δηλώσεις δεν θα έχετε τι να παίξετε».

Γ.ΓΚ: «Και εσείς δε θα έχετε δουλειά! Πού θα διαφημίζεστε

Σ.ΜΠ: «Μην το λες αυτό. Διαφημίζομαι με το κιτρινιάρικο που με ρωτάνε; Πρέπει να σταματήσετε το κουτσομπολιό, πρέπει να αναβαθμιστεί η τηλεόραση το καταλαβαίνετε αυτό; Σε λίγο ο κόσμος δε θα βλέπει»

Γ.ΓΚ: «Όλα πρέπει να αναβαθμιστούν. Επειδή μιλάς για αναβάθμιση και πριν από λίγο μας λες ότι δεν υπογράφουν τις συλλογικές συμβάσεις των ηθοποιών οι συνάδελφοί σας. Κατάλαβες; Μην τα ρίχνουμε όλα στην τηλεόραση»

Σ.ΜΠ: «Σας ευχαριστώ που βγάλατε το θέμα αυτό. Κανονικά οι συμβάσεις θα έπρεπε να αφορούν τον κόσμο. Θέλω να περάσω το ότι λιγότερο κουτσομπολιό θα κάνει καλό στον κόσμο»