Μαρία Αντωνά: Για φαγητό σε χλιδάτα εστιατόρια & ποτό σε γνωστά club - Τα "έσπασε" στο Dubai μετά τον χωρισμό από τον Σοϊλέδη

Δείτε τις φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Αντωνά: Για φαγητό σε χλιδάτα εστιατόρια & ποτό σε γνωστά club - Τα

Στο Dubai ταξίδεψε η Μαρία Αντωνά για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα, μετά το χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη. Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα ταξίδεψε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και πέρασε πολύ όμορφες στιγμές.

Φωτογραφίες και βίντεο από βόλτες της και από την διασκέδαση της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στις αναρτήσεις της δείχνει να έχει βρει το χαμόγελο της μετά το χαμό που προκλήθηκε με τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος φέρεται να είχε παράλληλη σχέση με άλλη γυναίκα. Μάλιστα, κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες τους.

Το ταξίδι της Μαρίας Αντωνά στο Dubai

«Καλό Πάσχα με υγεία αγάπη και όμορφες στιγμές .. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τα υπέροχα μηνύματα σας ! Είστε υπέροχοι», έγραψε η Μαρία Αντωνά στην λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στο Instagram.


Το πρόβλημα που αντιμετώπισε πριν το ταξίδι της

Η Μαρία Αντωνά πέρασε μία περιπετειώδη ημέρα καθώς μετά από το ξέσπασμα του Άρη Σοϊλέδη για όσα ακούγονται για το τρίτο πρόσωπο και την προσωπική του ζωή (δείτε εδώ), μία ανάρτηση στο προφίλ της πρώτης "έσκασε" σαν βόμβα, καθώς "άδειαζε" δημόσια τον πρώην σύντροφό της για την συμπεριφορά του και την σχέση τους όλα αυτά τα χρόνια (δείτε τα σοκαριστικά λόγια).

Λίγο αργότερα, ωστόσο, η δημοσιογράφος αρχικά μέσω των φίλων της και στη συνέχεια μέσα από το δικό της προφίλ στο Instagram (αφού το ανέκτησε), αποκάλυψε πως την είχαν χακάρει και η ανάρτηση αυτή δεν ήταν δική της, αλλά προήλθε από κάποιον που θέλει να την βλάψει.

Έκανε ολόκληρο βίντεο όπου μιλούσε για όλο αυτό το σκηνικό και τις επόμενες κινήσεις της (δείτε το εδώ), ωστόσο υπήρξαν και κάποιοι δύσπιστοι, οι οποίοι υποστήριξαν πως αυτό ήταν μία δικαιολογία για να μπορέσει μετά να το "μαζέψει". Για τον λόγο αυτό η πρώην συνεργάτιδα και φίλη της, Μπέττυ Μαγγίρα, θέλησε να μιλήσει αποδείξεις και έτσι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό το μήνυμα που έλαβε από τον χάκερ, ο οποίος της ζητούσε χρήματα.

Η απόδειξη της Μπέττυς Μαγγίρα για το χακάρισμα στην Αντωνά