Ελευθερία Αρβανιτάκη: Βαρύς θρήνος για την τραγουδίστρια

Έφυγε από την ζωή η μητέρα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη γεννήθηκε στην Αθήνα στις 17 Οκτωβρίου 1957 - Κατάγεται από την Ικαρία και τους Παξούς - και είναι μια από τις σπουδαιότερες ελληνίδες τραγουδίστριες. Μάλιστα, οι New York Times έχουν αναφέρει πως είναι μια σοπράνο που συνδυάζει την γλυκύτητα με τη θέρμη, την καθαρότητα και την ευαισθησία με μια αίσθηση θλίψης και μελαγχολίας. Μεγαλύτερη ωστόσο θαυμάστρια της ήταν η μητέρα της.

Η μητέρα της ωστόσο δυστυχώς έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών, σύμφωνα με ανάρτηση της συζύγου του αδερφού της καλλιτέχνιδος στα social media και συγκεκριμένα στο προφίλ της στο Facebook.

Η ανάρτηση για το θάνατο της μητέρας της Ελευθερίας Αρβανιτάκη

«Καλό ταξίδι στο φως» έγραψε στην ανάρτηση.

Να σημειώσουμε πως η τραγουδίστρια τους τελευταίους μήνες έχει βιώσει αρκετές απώλειες - δείτε εδώ.

Ελευθερία Αρβανιτάκη μητέρα

Σε συνέντευξη που είχε δώσει η Ελευθερία Αρβανιτάκη είχε πει για τους γονείς της «Η μητέρα μου δεν ήθελε να γίνω τραγουδίστρια, φοβόταν. Φοβόταν και τις ουσίες και τις κακές παρέες. Την καταλάβαινα βέβαια, αλλά ήξερα τι έκανα. Ο πρόωρος θάνατός του πιστεύω πως είχε σχέση με τη ζωή του, που ήταν γεμάτη σκαμπανεβάσματα. Ακολουθούσε το μοντέλο "η γυναίκα στο σπίτι, ο άνδρας στη δουλειά". Δεν μου άρεσε ποτέ αυτό, με έκανε να σκεφτώ πολύ τη ζωή μίας γυναίκας. Δεν έχω μνήμες από εκείνον, νομίζω ότι ήταν μία άμυνα το να ξεχάσω».