Ελεονώρα Μελέτη: «Έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο τα νούμερα για το τέλος του Mega Καλημέρα, δεν ήταν τα αναμενόμενα»

Όσα αποκάλυψε για τη συνεργασία της με το κανάλι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ένα βήμα πριν από τις Ευρωεκλογές. Η παρουσιάστρια και υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πρόωρο φινάλε του «Mega καλημέρα», και στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση, σε περίπτωση που δεν εκλεγεί.

«Δεν έχω αφήσει την τηλεόραση, η τηλεόραση είναι η δουλειά μου. Έχω συμβόλαιο με το Mega, το οποίο λήγει το καλοκαίρι. Υπήρχαν κάποιες συζητήσεις, τις οποίες “παγώσαμε” την ημέρα που δέχτηκα την πρόταση για τις Ευρωεκλογές», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: Το απίστευτο ποσό που ξόδεψε για την προεκλογική εκστρατεία της

«Ενημερώθηκα για την ολοκλήρωση της εκπομπής από τον κύριο Κώστα Σούσουλα την ώρα που ενημερώθηκαν και οι άλλοι. Και μάλιστα μπορεί να αποδειχθεί και από την αντίδρασή μου, η οποία ήταν εξαιρετικά συγκρατημένη. Προσπάθησα να την ελέγξω, τα κατάφερα. Όπως επίσης, ενημερώθηκα μετά από τη Φλορίντα ότι θα τελειώσει η εκπομπή δύο μέρες νωρίτερα απ’ ότι μάς είχε ανακοινωθεί. Δεν λέω ψέματα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να πω ψέματα, χρησιμοποιώντας και ονόματα από αγαπημένα στελέχη του σταθμού», συνέχισε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη για τους λόγους που ολοκληρώθηκε το Mega Καλημέρα

Όπως συμπλήρωσε αμέσως μετά η Ελεονώρα Μελέτη: «Στην τελική ξέραμε από πέρσι, που είχαμε τις Εθνικές εκλογές και μειώθηκε η εκπομπή κατά μία ώρα, ότι υπάρχει περίπτωση να συμβεί το ίδιο και φέτος, να διαμορφωθεί το πρόγραμμα διαφορετικά. Τώρα, επειδή οι εκλογές μετατέθηκαν για πιο αργά, για Ιούνιο αντί για Μάιο, αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί»

«Έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο και τα νούμερα, δεν ήταν τα αναμενόμενα. Είναι δυνατόν; Λες να υπήρχε μια εκπομπή που κάνει τηλεθέαση και να θέλει ο σταθμός να την εξαφανίσει τελείως; Αν έκανε τηλεθέαση, θα βρισκόταν μια άλλη φόρμουλα, σαν την περσινή. Εγώ ξέρω τους λόγους που η εκπομπή δεν έκανε τηλεθέαση και τους έχω επικοινωνήσει στο σταθμό, αλλά θεωρώ ότι κάποια πράγματα δεν είναι για να τα μοιράζεσαι δημόσια και δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ», κατέληξε όσον αφορά αυτό το θέμα η Ελεονώρα Μελέτη.