28χρονη ζήτησε διαζύγιο από τον σύζυγο της και εκείνος την τσιμέντωσε!

Συγκλονιστική υπόθεση!

28χρονη ζήτησε διαζύγιο από τον σύζυγο της και εκείνος την τσιμέντωσε!

Σοκ προκαλεί η είδηση που κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα με την εξαφάνιση μιας 28χρονης γυναίκας.

Όπως προέκυψε μετά από την έρευνα της αστυνομίας δεν πρόκειται για μια απλή εξαφάνιση αλλά για μια δολοφονία με δράστη τον σύζυγο της 28χρονης. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 27/1: Απίστευτες ανατροπές και σφαλιάρες! Ποια προγράμματα τσακίστηκαν και ποιοι ανοίγουν σαμπάνιες;

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από μερικές ημέρες στο Τέξας, οι γονείς της 28χρονης Ελίζαμπεθ κατήγγειλαν την εξαφάνιση της. Όπως ανέφεραν η κόρη τους είχε συνάντηση με τον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της και από τότε δεν ξανά επικοινώνησε μα κανέναν από το φιλικό της, αλλά ούτε και από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Η 28χρονη πριν λίγες ημέρες είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου! Έτσι η αστυνομία είχε ακόμη ένα στοιχείο για να τον υποωιαστεί για την εξαφάνιση της νεαρής. Στην αρχή αρνιόταν πεισματικά την εμπλοκή του στην υπόθεση, ωστόσο μετά από πολύωρες ανακρίσεις ομολόγησε την πράξη.

Δείτε ακόμη: Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Απαράδεκτοι οι Έλληνες παίχτες! Μας ντροπιάζουν και δεν έχουν τσίπα επάνω τους!

Όπως αποκάλυψε, αφού πρώτα προσπάθησε να αλλάξει γνώμη στη Ελίζαμπεθ, στη συνέχεια την ξυλοκόπησε μέχρι να πέσει αναίσθητη κι αφού έδεσε ένα κομμάτι τσιμέντο στον λαιμό της, την έριξε από γέφυρα σε λίμνη.

Η σορός της άτυχης γυναίκα, σύμφωνα με την dailymail, εντοπίστηκε από διασώστες αρκετές ημέρες αργότερα, ενώ ο εν διαστάση σύζυγος της ήδη καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.