Πάολα: Μάθαμε πόσο ζυγίζει και μας έπεσαν τα μαλλιά! Τα κιλά της...

Είναι πιο αδύνατη από όσο νομίζετε!

Πάολα: Μάθαμε πόσο ζυγίζει και μας έπεσαν τα μαλλιά! Τα κιλά της...

Μάθαμε πόσο ζυγίζει η Πάολα και μας έπεσαν τα μαλλιά! Τα κιλά της στην δημοσιότητα και είναι ακόμα πιο αδύνατη από όσο νομίζετε!

Η αγάπη της για την μουσική και το τραγούδι ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία και άρχισε να κυνηγάει το όνειρό της, να γίνει τραγουδίστρια.

Μεγάλη επιρροή αποτέλεσαν για την Πάολα, οι γονείς της οι οποίοι τραγουδούσαν και οι δύο επαγγελματικά στη νεαρή τους ηλικία. ‘Εχει έναν αδερφό, και παρότι είναι πολύ νέα και η ίδια έχει ήδη μια κόρη την Παολίνα, την οποία απέκτησε σε ηλικία 17 ετών, από τον Φώτη Ζογλοπίτη, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις!
Στις 8 Απριλίου 2003 γεννήθηκε η κόρη της, Παολίνα.

Πάολα: Ντύθηκε "νύφη"! Η φωτογραφία μέσα από την εκκλησία!

Αν και απέκτησε οικογένεια και παιδί, η Πάολα δεν εγκατέλειψε ούτε λεπτό το τραγούδι που πάντοτε αγαπούσε και κατάφερε να καταξιωθεί με μεγάλη επιτυχία στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού.

Η εκρηκτική και εξαιρετική λαϊκή τραγουδίστρια Πάολα, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 25 Ιουνίου 1985 και ανήκει στον αστερισμό του Καρκίνου, ενώ έχει ύψος 1,62 και ζυγίζει 51 κιλά!

Πάολα: Τα «ξαδέρφια» της ήταν τσιγγάνοι! Τι έχει γίνει με την καταγωγή της;

Κι όμως τα «ξαδέρφια» της Πάολας ήταν τσιγγάνοι! Τι έχει γίνει με την καταγωγή της; Η μητέρα της τα είπε όλα και μας άφησε κάγκελο!

Η μητέρα της Ίρινα Καραμήτσιου, η οποία είναι το δεξί χέρι και το άγρυπνο βλέμμα της τραγουδίστριας, μιλάει για πρώτη φορά για όλα!

Ρωτάμε την Ίρινα Καραμήτσιου, αν βοήθησε την κόρη της κάποιος από τους μεγάλους Θεσσαλονικείς τραγουδιστές. Η απάντησή της ήταν κοφτή. «Κανένας μα κανένας. Όλα τα έκανε με το σπαθί της και ανέβηκε σκαλί σκαλί. Δεν χτύπησε καμιά πόρτα. Η Πάολα είναι αντράκι στη συμπεριφορά της. Αν δεν της αρέσει μια κατάσταση, μπορεί να σηκωθεί και να φύγει».

Πάολα: Το μεγάλο της μυστικό στην δημοσιότητα! Ποια είναι τα «παιδιά» της;

Επίσης πολλοί συνάδελφοί της αμφισβήτησαν τις φωνητικές δυνατότητες της Πάολα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τραγουδάει μόνο σκυλάδικα». Η απάντηση της μητέρας της είναι οργισμένη. «Τι πάει να πει σκυλάδικο; Λαϊκά τραγούδια λέει η Πάολα. Ο λαϊκός τραγουδιστής λέει τα πάντα. Αν βάλεις ας πούμε τη Βανδή να τραγουδήσει καθαρά λαϊκό θα το "σκοτώσει", ενώ αν βάλεις την Πάολα να τραγουδήσει Βανδή, θα το εξυψώσει».

Τα ανέκδοτα τα οποία βομβάρδισαν το διαδίκτυο, δεν έμειναν ασχολίαστα επίσης από την κυρία Ίρινα. «Μας πειράζουν, όπως θα πείραζαν όλο τον κόσμο. Αλλά τι να κάνουμε και αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι».

Τη ρωτάμε αν η Πάολα με όσα ακούστηκαν από τότε που έγινε πρώτο όνομα, έκλαψε με τα κακοπροαίρετα και πικρόχολα σχόλια. «Όχι. Η Πάολα είναι δυνατή. Αντέχει. Μπορεί να τη δεις να κλάψει με ένα φτωχό παιδί, όχι όμως για τέτοια πράγματα».

«Όχι, δεν είμαστε τσιγγάνοι...»


Η κουβέντα μας για την Πάολα και όλα όσα έχουν ακουστεί δεν θα μπορούσε να μην πάει και στην καταγωγή της. Δεν είναι λίγα μάλιστα τα σχόλια που έχουν ακουστεί ότι η Πάολα κατάγεται από τσιγγάνικη οικογένεια. Η μητέρα της, χαμογελάει με νόημα. «Όχι, όχι, δεν είμαστε τσιγγάνοι. Απλούστατα όταν τραγουδούσε στο La Μamounia όταν έβγαινε τη λαϊκή ώρα πήγαιναν πάρα πολλοί τσιγγάνοι να την ακούσουν. Όταν την άκουγαν, τρελαίνονταν. Μιλάμε για μεγάλο πάθος. Και εκείνη για να τους ανεβάσει, τους έλεγε "ξαδερφάκια είμαστε, ξαδερφάκια". Από εκεί βγήκε η φήμη».