Σίσσυ Χρηστίδου: Αδιανόητο και όμως αληθινό! Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει! Εκτός από παρουσιάστρια είναι και...

Δεν πάει με τίποτα το μυαλό σας!

Σίσσυ Χρηστίδου: Αδιανόητο και όμως αληθινό! Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει! Εκτός από παρουσιάστρια είναι και...

Αδιανόητο και όμως αληθινό. Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει η Σίσσυ Χρηστίδου. Εκτός από παρουσιάστρια είναι κάτι... άλλο που αφορά την showbiz.

Μπορεί πλέον να είναι μια επιτυχημένη γυναίκα της παρουσίασης, ωστόσο έχει περάσει και από το χώρο της υποκριτικής.

Σε ηλικία 18 ετών, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως παρουσιάστρια, μέσα από την εκπομπή "C Throu" στο κανάλι TV 100. Ακολούθησε η ψυχαγωγική εκπομπή "Lifestyle" στο ίδιο κανάλι. Έπειτα, δούλεψε για λίγο καιρό ως παρουσιάστρια σε ραδιοφωνικές εκπομπές του FM100 και του ANT1 97.5 FM και μετά εγκαταστάθηκε στην Αθήνα προκειμένου να ακολουθήσει μεγαλύτερη καριέρα στο χώρο του θεάματος.

Σίσσυ Χρηστίδου: Έζησε τον απόλυτο τρόμο με τον γιο της! Το σημείωμα που βρήκε στο δωμάτιο της!

Φοίτησε στη δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη ενώ για να καλύπτει τα έξοδα της, εργάστηκε αρχικά σε μια τράπεζα και έπειτα ξεκίνησε τις διαφημίσεις.

Σίσσυ Χρηστίδου: Το ειδύλλιο που δεν έμαθε ποτέ κανείς! Πρώτη φορά στη δημοσιότητα! Δείτε το βίντεο...

Το ειδύλλιο της Σίσσυς Χρηστίδου που δεν έμαθε ποτέ κανείς για πρώτη φορά στη δημοσιότητα! Δείτε το βίντεο...

Η γνωστή παρουσιάστρια σήμερα στην εκπομπή της στο Open με αφορμή τη δήλωση του Μαρίνου Κόνσολου για μια αποτυχημένη ατάκα φλερτ είπε μια δική της ιστορία.

Πριν από πολλά χρόνια όταν ακόμη ήταν Θεσσαλονίκη σε μια βραδινή της έξοδο ένας άγνωστος άνδρας την πλησίασε και της είπε αν μπορεί να τον πάρει τηλέφωνο γιατί έχασε το κινητό του.

Εκείνη τον πήρε τηλέφωνο θέλοντας να τον βοηθήσει και εκείνος της είπε «Εντάξει, το έχω», εννοώντας τον αριθμό του τηλεφώνου της. Σίσσυ Χρηστίδου: Ο τρόμος αντανακλά στο πρόσωπό της! «Αναστατώθηκα ήταν ότι πιο τρομακτικό...»!

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν αποκάλυψε αν συνεχίστηκε κάτι μεταξύ της, σίγουρα όμως οι φίλοι της στο πλατό ξέσπασαν σε γέλια.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σίσσυ Χρηστίδου: Είδαμε το σπίτι της στην Πεντέλη και μας... έπεσε το σαγόνι! Έχει κήπο με γκαζόν!

Είδαμε το σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου στην Πεντέλη και μας... έπεσε το σαγόνι από τον κήπο της. Είναι τεράστιος και έχει και γκαζόν για να παίζουν τα παιδιά της.

Το σπίτι της είναι και το ησυχαστήριο της. Εκεί περνάει ήρεμες στιγμές με τα παιδιά της με το σκυλάκι που έχει υιοθετήσει, το οποίο το έχει σαν τρίτο παιδί της.

Το σπίτι της το έχει δείξει πολλές φορές και μέσα από το κανάλι της στο Youtube με τα vlogs που κάνει για τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σίσσυ Χρηστίδου: Έζησε τον απόλυτο τρόμο με τον γιο της! Το σημείωμα που βρήκε στο δωμάτιο της!

Αυλή παρουσιάστριας Open

Παρουσιάστρια σπίτι

Σίσσυ Χρηστίδου κήπος

Σίσσυ Χρηστίδου σπίτι

Σε ένα από τα βίντεο έχουμε δει και τον κήπου του σπιτιού της, ο οποίος είναι τεράστιος. Έχει γκαζόν για να παίζουν τα παιδιά, μεγάλη βεράντα, αλλά πολλά λουλούδια.