Kate Middleton - Meghan Markle: Το βίντεο ντοκουμέντο που τις "καίει"! Έχουν τσακωθεί και το κρύβουν!

Στη φόρα όλα τα στοιχεία!

Kate Middleton - Meghan Markle: Το βίντεο ντοκουμέντο που τις

Στη φόρα το βίντεο ντοκουμέντο που "καίει" την Kate Middleton και την Meghan Markle! Έχουν τσακωθεί και το κρύβουν αλλά... αποκαλύφθηκε!

H βασιλική οικογένεια έκανε την πρώτη κοινή εμφάνιση μετά τα Χριστούγεννα για να γιορτάσει την 50η επέτειο για την ανακήρυξη του Κάρολου ως Πρίγκιπα της Ουαλίας.

Η δεξιωση έλαβε μέρος στο Buckingham Palace και φυσικά η «βασιλική τετράδα» έδωσε το «παρών». Ο Πρίγκιπας William με την Kate Middleton και ο Πρίγκιπας Harry με την Meghan Markle έστρεψαν όλα τα βλέμματα πάνω τους ειδικά μετά τις φήμες περί κακών σχέσων μεταξύ τους.

Οι δύο δούκισσες Markle και Middleton μπορεί να μην φωτογραφήθηκαν μαζί, αλλά ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο επίσημο κανάλι της βασιλικής οικογένειας στο YouTube τις δείχνει να γελάνε σαν δύο καλές φίλες που μοιράζονται inside jokes. Οι φήμες περί ανταγωνισμού μεταξύ της Markle και της Middleton διαψεύδονται, αφού φαίνονται ότι νιώθουν άνετα όταν είναι μαζί. Όσον αφορά στον λόγο που ξέσπασαν σε γέλια, ίσως να οφειλόταν σε κάποιο ανέκδοτο του πεθερού τους, Πρίγκιπα Καρόλου που βρισκόταν κοντά εκείνη τη στιγμή.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 1.47:

H βασιλική οικογένεια θα κάνει ξανά επίσημη εμφάνιση στις 11 Μαρτίου- ανήμερα της Ημέρας Κοινοπολιτείας -στο Westminster Abbey.

Ωστόσο πριμ από λίγες ώρες έκανε την εμφάνισή της μια συγκλονιστική είδηση! Είναι έγκυος ξανά η Kate; Νέα φωτογραφία μέσα από το παλάτι!

Kate Middleton: Γλίτωσε το νοσοκομείο στο τσακ! Βίντεο ντοκουμέντο...

Βίντεο ντοκουμέντο από ένα τρομακτικό περιστατικό! Γλίτωσε στο τσακ το νοσοκομείο η Kate Middleton αφού θα μπορούσε να έχει πέσει και να έχει χτυπήσει σοβαρά!

Μια αμήχανη στιγμή είχε η Kate Middleton σε μια εκδήλωση που έδωσε το παρών μαζί στο πρίγκιπα William.

Πιο συγκεκριμένα όταν το βασιλικό ζεύγος αποχωρούσε από μια εκδήλωση -που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο του Λονδίνου Troubadour White City- και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητο, η Kate παραλίγο να χάσει την ισορροπία της και να πέσει.

Βέβαια η ίδια φαίνεται πως δεν ενοχλήθηκε αφού τόσο η ίδιο όσο και ο πρίγκιπας William που βρισκόταν ακριβώς από πίσω της γέλασαν κοιτώντας ο ένας τον άλλο.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Μπορεί το όλο σκηνικό να φάνηκε, τίποτα αλλά αν είχε γλιστρήσει και είχε πέσει όντως θα είχε χτυπήσει άσχημα την μέση της από το τράνταγμα!

Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό διέρρευσε και μια ακόμα είδηση για εκείνη που μονοπώλησε το ενδιαφέρον! Έκανε πλαστική η Kate Middleton; Η φωτογραφία που την "καίει"