Kate Middleton: Φωτογραφίες ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της! Πριν μετακομίσει στο παλάτι έμενε σε... βίλα!

Θα πάθετε πλάκα με την κρεβατοκάμαρά της!

Kate Middleton: Φωτογραφίες ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της! Πριν μετακομίσει στο παλάτι έμενε σε... βίλα!

Πριν μετακομίσει στο παλάτι η Kate Middleton έμενε σε... βίλα! Κυκλοφορούν φωτογραφίες ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της και θα σας κοπεί σίγουρα η ανάσα!

Το παλιό διαμέρισμα της Δούκισσα του Cambridge είναι πλέον στη διάθεση του αγοραστικού κοινού, αφού βγήκε πριν από μερικούς μήνες προς πώληση έναντι του ποσού των 2.1 εκατομμυρίων ευρώ. Το «ταπεινό» διαμέρισμα της Kate Middleton, με τα τρία υπνοδωμάτια, βρίσκεται στην περιοχή Chelsea του Λονδίνου και όπως αναφέρει η βρετανική The Times είναι οι γονείς της που πήραν την απόφαση να πουλήσουν το διαμέρισμα της κόρης τους.

Η Kate, πριν παντρευτεί τον Πρίγκιπα Harry και φέρει στον κόσμο τρεις διαδόχους, τον Πρίγκιπα George, την Πριγκίπισσα Charlotte και τον Πρίγκιπα Louis, συγκατοικούσε με την αδελφή της, Pippa Middleton.

Τα χαρακτηριστικά του διαμερίσματος

Στους εσωτερικούς χώρους του διαμερίσματος επικρατούν οι ουδέτερες αποχρώσεις, με τους τοίχους να είναι βαμμένοι σχεδόν σε κάθε δωμάτιο μπεζ. Τη ζεστασιά που αποπνέουν αυτά τα χρώματα, έρχονται να συμπληρώσουν το τζάκι στο καθιστικό αλλά και το γύψινο γείσο στην οροφή.

Οι σκάλες που οδηγούν στον δεύτερο – και κύριο- όροφο, αποκαλύπτουν πόσο φωτεινά είναι τα δωμάτια σ’ αυτό το επίπεδο με το φως να διαχέεται από τη μπαλκονόπορτα της τραπεζαρίας. Στον ίδιο όροφο βρίσκεται και η κουζίνα, το δάπεδο της οποίας έχει το σχέδιο σκακιέρας (άσπρα – μαύρα πλακάκια).

Στον τρίτο όροφο βρίσκεται το κυρίως υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο, που διαθέτει υπέροχη θέα στη γειτονία. Στον ίδιο όροφο, βρίσκονται δυο ακόμα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.

σπιτι Kate Middleton

παλάτι

βασιλική οικογένεια

γιοι Dianas

Την ηλικία της την ξέρετε; Θα σας πέσουν σίγουρα τα μαλλιά όταν την μάθετε!

Kate Middleton: Έγκυος ξανά; Η φωτογραφία με την βασίλισσα Ελισάβετ μέσα από το παλάτι που βάζει «φωτιά»!

Μια νέα φωτογραφία της Kate Middleton μέσα από το παλάτι με την βασίλισσα Ελισάβετ βάζει ξανά "φωτιά"! Είναι έγκυος ξανά ή όχι;

Σε κάθε σημείο του πλανήτη τα Χριστούγεννα δημιουργούν μια διαφορετική εικόνα. Κάθε άνθρωπος, κάθε οικογένεια έχει μια δική της μικρή παράδοση και όλοι μαζί μοιράζονται σε μεγαλύτερη κλίμακα κάποιες άλλες παραδόσεις. Για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας η παράδοση επιτάση διαρκή εγρήγορση για φιλανθρωπία, ακόμα και σε περίοδο που θεωρητικά θα ξεκουράζονταν. Είναι όμως μέρος της μεγάλης υποχρέωσης που έχουν όλοι, από τη Βασίλισσα Ελισάνβετ ως τον Πρίγκιπα Τζορτζ που μαθαίνει πια τα κατατόπια.

Από μικρός στα όμορφα βάσανα μπήκε ο 6χρονος Τζορτζ αφού μαζί με την προγιαγιά του Ελισάβετ, τον παππού του Κάρολο και τον μπαμπά του Ουίλιαμ αποφάσισαν να φτιάξουν χριστουγεννιάτικες πουτίγκες. Είναι από τα κλασικότερα βρετανικά γλυκά των εορτών και έχουν στην προκειμένη φιλανθρωπικό σκοπό.

Στη φωτογραφία που ανάρτησε το παλάτι στο Instagram, βλέπουμε μια πολύ όμορφη χριστουγεννιάτικη εικόνα, με τέσσερις γενιές του παλατιού να συμπράττουν. Ο Πρίγκιπας Τζορτζ αποδεικνύεται ικανότατος στην πουτίγκα καθώς τον παρακολουθούν οι μεγαλύτεροι. Ιδιαίτερη αξία έχει η έκφραση του Πρίγκιπα Κάρολου που γελάει περήφανα δίπλα στον εγγονό.

«Τέσσερις γενιές βασιλικής οικογένειας περνούν μαζί τα Χριστούγεννα. Νέες φωτογραφίες της Βασίλισσας, του Πρίγκιπα της Ουαλίας, του Δούκα του Κέιμπριτζ και του Πρίγκιπα Τζορτζ είδαν τη δημοσιότητα στο πλαίσιο της προώθησης της πρωτοβουλίας του Royal British Legions που λέγετα «Μαζί τα Χριστούγεννα». Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που στόχο έχει να προσφέρει στήριξη στις ένοπλες δυνάμεις και στις κοινότητες των βετεράνων με ετήσιες εκδηλώσεις σε όλα τα φιλανθρωπικά κέντρα του δικτύου.

Kate Middleton έγκυος

Οι τέσσερις γενιές απεικονίζονται εδώ να φτιάχνουν χριστουγεννιάτικες πουτίγκες και κάθε μέλος συμβολίζει μια ηλικιακή κλίμακα όσων υποστηρίζονται από το Royal British Legion. Από τα παιδιά μέχρι το υποστηρικτικό προσωπικό ως τους βετεράνους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι πουτίγκες θα είναι το κεντρικό έδεσμα στις γιορτές συνάθροισης για το 2020 και πρόκειται συνολικά για 99 πουτίγκες που θα μοιραστούν σε κάθε ίδρυμα ένεκα και του εορτασμού 99 ετών λειτουργίας της Βασιλικής Βρετανικής Λεγεώνας».

Η απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τη φωτογραφία έρχεται να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά της φημολογίας για πιθανή τέταρτη εγκυμοσύνη της.