Καφέ της Χαράς: Στην φόρα η αλήθεια για το επίθετο της «Βάλιας»! Ποιος ο ρόλος της μητέρας της;

Ποιανού το επίθετο έχει πάρει;

Καφέ της Χαράς: Στην φόρα η αλήθεια για το επίθετο της «Βάλιας»! Ποιος ο ρόλος της μητέρας της;

Στην φόρα ήρθε η αλήθεια για το επίθετο της «Βάλιας» από το Καφέ της Χαράς. Ποιος είναι ο ρόλος της μητέρας της, όπως αποκάλυψε η ίδια;

Η Έφη Ρασσιά και ο Πάρις Σκαρτσολιάς είχα βρεθεί καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησαν για όλα.

Όταν ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην παιδική ηλικία της τηλεοπτικής Βάλιας και πως ένιωσε σαν παιδάκι που έπρεπε να πηγαίνει σχολείο και να κάνει και γυρίσματα, εκείνη αναφέρθηκε στον θείο της, Χάρη Ρώμα, ο οποίος είναι αδερφός της μητέρας της. Κι εκεί σχολίασε και το επίθετό της.

«Η μητέρα μου ήθελε το ένα της παιδί να έχει το δικό της επίθετο, κάτι που θεωρούσε πολύ δίκαιο. Ο μπαμπάς μου είναι ανοιχτόμυαλος και το δέχτηκε, δεν είχε τέτοιο πρόβλημα», αποκάλυψε.

Τον λόγο που είναι βαριά η φωνή της Σταυρούλας τον γνωρίζετε; Το έχει αποκαλύψει η ίδια και έχει σοκάρει...

Καφέ της Χαράς: Η «Βάλια» "πρόδωσε" τι συνέβη στην οντισιόν της! Έπαιξε ρόλο ο θείος της;

Η αγαπημένη «Βάλια» από τη σειρά «Το Καφέ της Χαράς» παραχώρησε συνέντευξη και "πρόδωσε" τι συνέβη όταν πέρασε από οντισιόν για να πάρει το ρόλο αλλά και το εάν ο θείος της, Χάρης Ρώμας, έπαιξε ρόλο στην επιλογή της.

Η Έφη Ρασσιά έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μιας και είναι η νέα πρωταγωνίστρια στην επιστροφή της δημοφιλούς σειράς του Ant1.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» αναφέρθηκε στην πρώτη της επαφή με τον χώρο αλλά και στην οντισιόν της.

Στο μεταξύ το τελευταίο επεισόδιο της σειρά, "σάρωσε" για ακόμη μία φορά στα νούμερα τηλεθέασης!

Ήσουν το κοριτσάκι που γνωρίσαμε μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες μας να υποδύεται τη μικρή Βάλια Χάσκα, στην τηλεοπτική σειρά «Το καφέ της Χαράς»

«Τότε ήμουν 9 χρονών και τώρα είμαι 25, είχα το 1/4 της ζωής μου.Τότε ήμουν το κοριτσάκι που πήγαινα με τη μαμά μου στα γυρίσματα της σειράς, μάλιστα στα διαλείμματα έπαιρνα και τα βιβλία μου μαζί, να διαβάζω για το σχολείο».

Η μητέρα σου σε πήγαινε στα γυρίσματα του σίριαλ;

«Πράγματι. Η μητέρα μου είναι ο στυλοβάτης, ο βράχος της ζωής μου. Όταν πήρα το ρόλο και ήμουν στα γυρίσματα, η μητέρα μου ήταν από κοντά, γιατί ήθελε να βεβαιωθεί ότι δεν θα παρα­στρατήσω, ότι δεν θα ξεμυα­λιστώ, ότι ναι μεν θα το χαίρομαι, αλλά θα διατηρήσω τη σοβαρότητα μου και θα μείνω συγκροτημένη».

Η μητέρα σου είναι αδελφή του Χάρη Ρώμα.

«Είμαι ανιψιά του Χάρη, είναι αδελφός της μητέρας μου. Η μητέρα μου δεν έχει να κάνει με τον χώρο, είναι νομικός, όπως νο­μική έχω σπουδάσει κι εγώ, αλλά και η αδελφή μου, είναι... οικογενειακή υπόθεση».

Η μητέρα σου δεν αισθανόταν ασφαλής, καθώς θα βρισκόσουν μαζί με τον αδερφό της;

«Ότι ήμουν με το θείο μου ένιωθε την ασφά­λεια, αλλά ήθελε να βεβαιωθεί ότι δεν θα άλλαζα μέσα μου, ότι θα «έχτιζα» ένα σο­βαρό χαρακτήρα, ότι δεν θα την «ψώνιζα». Τη σοβαρότητα μου την οφείλω και στη μητέρα μου, της είμαι ευγνώμων για πάρα πολλά».

Έχεις τελειώσει τη Νομική Σχολή;

«Τελείωσα τον Ιανουάριο του 2019, τότε και ορκίστηκα, πήρα το πτυχίο μου. Μου άρεσαν πολύ η νομική και η υποκριτική, τα οποία σπούδασα παράλληλα. Ήμουν επηρεασμένη και από το οικογενειακό περιβάλ­λον, το ήθελα κι εγώ και ένιωθα ότι αν έκανα κάτι μόνο του, θα ήμουν ελλιπής, οπότε, περνώντας στο Πανεπιστή­μιο, τα παρακολου­θούσα παράλληλα, υποκριτική και νομική».

Η μητέρα σου ήταν σύμ­φωνη με τις επιλογές σου;

«Η μαμά μου ήθελε πάντα να κάνω αυτό που θα με απελευθέρωνε. Είχε καταλάβει από την ηλικία των 2 ετών ότι είχα καλλιτεχνικές ανησυχίες, ζωγράφιζα πάρα πολύ, ήταν ίσως ο πρώτος μου... έρωτας και τώρα νιώθω ενοχές απέ­ναντι στον εαυτό μου που το έχω αφήσει. Άρχισε να το νιώθει μετά από αυτό. Έπειτα είχα την τάση να μιμούμαι αυτά που έβλεπα, μάλιστα όχι μόνο να τα μιμούμαι, αλλά να τα ζω κιόλας, να χάνομαι στον... κόσμο μου, οπότε, δεν της ήταν μεγάλη έκπληξη όταν της είπα: «Μαμά, θέλω να γίνω ηθοποιός, μου αρέσει». Όταν είπε ο Χάρης ότι θα γίνει το σίριαλ και έχουμε αυτόν τον ρόλο κι αν θέλω να με περάσουν από οντισιόν…».

Πέρασες από οντισιόν για τον ρόλο της Βάλιας, παρότι ηγείτο ο θείος σου;

«Ναι, κανονικά και μάλιστα ο Χάρης είχε πει: «Δεν θα επέμβω, για το λόγο ότι είμαι θείος της, για να μη φανεί ότι τους επηρεάζω, θα τους αφήσω να μιλή­σουν όλοι και να μετρήσει η γνώμη τους». Τελικά, ήταν πολύ ευχάριστο που ήμουν καλή και με πήραν για το ρόλο».