Βάσω Λασκαράκη: Η ξαφνική απώλεια και το διαζύγιο

Διάφορες πτυχές της ζωής της διαδόχου της Ελένης Μενεγάκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βάσω Λασκαράκη: Η ξαφνική απώλεια και το διαζύγιο

Το YOU αποκαλύπτει όσα δεν γνωρίζουμε για τη ζωή της ηθοποιού, Βάσως Λασκαράκη που τα τελευταία χρόνια συνέδεσε το όνομά της με μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες και απασχόλησε τα Μέσα τόσο με το διαζύγιό της όσο και με τον δεύτερο γάμο της που υπήρξε περισσότερο... αθόρυβος (δείτε εδώ αδημοσίευτες φωτογραφίες) αλλά και με την τραγική απώλεια στην ζωή της.

Η Ελένη φεύγει η Βάσω έρχεται; Η είδηση των τελευταίων ημερών που θέλει την ηθοποιό να διαδέχεται τη βασίλισσα της τηλεόρασης Ελένη Μενεγάκη, η οποία δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στον Alpha, προκάλεσε τεράστια έκπληξη. Αν -εκτός απροόπτου- ευοδωθούν οι τελικές διαπραγματεύσεις, θα πάρει το βάπτισμα του πυρός σε έναν πρωτόγνωρο ρόλο, αυτόν της παρουσιάστριας, για τον οποίο και άλλες φορές στο παρελθόν είχε δεχθεί δελεαστικές προτάσεις.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Όλες οι λεπτομέρειες για την ξαφνική απώλεια και το διαζύγιο της Βάσως Λασκαράκη

Ύστερα από 8,5 χρόνια σχέσης το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει προβλήματα και θα αποφασίσει να χωρίσει. Η ανακοίνωση που τότε έβγαλαν από κοινού σόκαρε αρκετούς. Όπως έχει πει σε συνέντευξή της η ηθοποιός «ήξεραν ότι χωρίζω μόνο δύο πολύ δικοί μου άνθρωποι και κανένας άλλος. Και αυτοί το έμαθαν όταν ήμουν σίγουρη ότι δεν υπάρχει επιστροφή.

Το 2016 και το 2017 ήταν δύο πολύ δύσκολες χρονιές, γιατί μετά από το διαζύγιο έχασα την κολλητή μου φίλη και κουμπάρα μου. Αν επικοινωνούσα αυτό που μου συνέβαινε προς τα έξω, θα ένιωθα πολύ πιο ευάλωτη και αυτό είναι κάτι που δεν ήθελα να μου συμβεί. Ήθελα να το παλέψω μόνη μου». Εκείνη η εποχή θα είναι η δυσκολότερη της ζωής της και μαζί με τον Γιάννη θα περάσει αρκετό διάστημα για να βρουν μια ισορροπία για το καλό της κόρης τους. Θα συμβουλευτούν παιδοψυχολόγο για τον χειρισμό της κατάστασης με τη μικρή τότε Εύα και η Βάσω θα δοθεί ολοκληρωτικά σε εκείνη.

Βάσω Λασκαράκη Γιάννης Τσιμιτσέλης διαζύγιο

Για να είναι μαζί της θα αποφασίσει να δουλεύει αποκλειστικά μόνο στην τηλεόραση και όχι στο θέατρο. Μετά από λίγους μήνες θα αποφασίσει να πολεμήσει τους φόβους και την ανασφάλειά της και θα ζητήσει τη βοήθεια ψυχολόγου για να αλλάξει τον τρόπο σκέψης της και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Η ίδια έχει περιγράψει πολύ χαρακτηριστικά την περίοδο εκείνη.

«Ήταν πολύ δύσκολο. Είναι μια βαθιά προσωπική μάχη με τον εαυτό σου, με τον άνθρωπο που έχεις πορευτεί μαζί, με το ότι είσαι μάνα, γυναίκα, σε ποια ηλικία βρίσκεσαι. Περνάς από χιλιάδες ερωτήματα στο κεφάλι σου, απορίες, μάχες προσωπικές, ανασφάλειες, πέφτεις, ξανασηκώνεσαι». Η δουλειά και ο πρωταγωνιστικός ρόλος στη θρυλική πια σειρά «Το σόι σου» θα την κρατήσουν επαγγελματικά και ψυχολογικά όρθια. Όταν πλέον θα έχει «σηκωθεί», η μοίρα θα σταθεί γενναιόδωρη μαζί της καθώς τότε θα μπει ξαφνικά στη ζωή της ο Λευτέρης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚO YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ