Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αυτή ήταν ο πρώτος μεγάλος του έρωτας πριν την Ζέτα Μακρυπούλια

Η γυναίκα που πρωταγωνιστούσε στην ζωή του για 6 ολόκληρα χρόνια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αυτή ήταν ο πρώτος μεγάλος του έρωτας πριν την Ζέτα Μακρυπούλια

Ο βελούδινος χωρισμός της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά από 10 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας έσκασε σα βόμβα στην ελληνική showbiz.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο Μιχάλης θα μετακομίσει αφήνοντας το σπίτι στην Ζέτα (δείτε φωτογραφίες από το σπίτι εδώ).

Με αφορμή την ιστορία αυτή, το Youweekly.gr έψαξε και θέλει να σας υπενθυμίσει πως... μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να σημάδεψε την ζωή του Μιχάλη αλλά... δεν ήταν η μόνη γυναίκα που έχει περάσει από αυτή!

Η πρώην σύντροφος του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Η αλήθεια είναι πως ο τραγουδιστής τα τόσα χρόνια της πορείας του έχει καταφέρει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όσο έπρεπε την προσωπική του ζωή αλλά στο παρελθόν δεν είχε κρύψει τον έρωτά του με την Δέσποινα Ολυμπίου.

Οι δυο τους ήταν μαζί από το 2003 έως και το 2009 που επέλεξαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους χωρίς να γίνεται γνωστή η αιτία. Ένα χρόνο μετά, το 2010, μπήκε στην ζωή του η Ζέτα.

Μιχάλης Χατζηγιάννης πρώην σύντροφος

«Όλα έχουν έναν λόγο ύπαρξης, ένα όφελος κι ένα κόστος. Έχω καταλάβει πως η δύναμη κρύβεται στην ευλυγισία και όχι στη σκληρότητα. Ας είμαστε όλοι καλά, να ζήσουμε όπως μπορούμε καλύτερα, γιατί μόνο αυτό έχουμε. Πέρασαν αρκετά χρόνια από τον χωρισμό μου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, έχω προχωρήσει στη ζωή μου και μπορώ πλέον να πω με σιγουριά ότι καμιά φορά το φορτίο της ίδιας της σχέσης είναι πιο βαρύ από τον χωρισμό που ακολουθεί…», είχε δηλώσει πρόσφατα η τραγουδίστρια.

«Δέχτηκα δύο φορές σεξουαλική παρενόχληση από ένα άτομο που δεν βρίσκεται εν ζωή»

«Να λάβουμε υπ’ όψιν ότι την εποχή που ήμουν έφηβη, δεν υπήρχε αυτή η πληροφορία. Τώρα έχεις εγκυκλοπαίδεια στα χέρια σου. Όταν σου συμβεί κάτι σε ηλικία που είσαι άπειρη. Δύο φορές και την πρώτη φορά ήμουν ανήλικη…

Χαίρομαι πολύ που έχουν βγει να μιλήσουν για να ξέρουν τα νέα παιδιά τα δικαιώματά τους. Σεξουαλική παρενόχληση είναι κι ένας επιδειξίας που μου έτυχε κι αυτό. Δεν είπα το όνομα γιατί είπα που να το σκαλίσω τώρα, ποιος θα με πιστέψει. Το ανέλυσα μόνη μου, το χώνεψα και πήγα παρακάτω.

Αν το πει κάποιος ο άλλος θα προσθέσω και το δικό μου στην λίστα αλλά αυτό το άτομο δεν είναι εν ζωή. Αυτός που το κάνει, δεν το κάνει σε όλους. Το κάνει σε στιγμή αδυναμίας. Το δικαιολόγησα. Όταν έχεις μια πορεία χρόνων, μαζί με αυτά προστίθενται κι άλλες κακές εμπειρίες.» είχε εξομολογηθεί η πρώην σύντροφος του Μιχάλη, Δέσποινα Ολυμπίου.