Ποιος Ρέμος και ποιος Χατζηγιάννης; Ο πρώτος άντρας που πέρασε από την ζωή της Ζέτας Μακρυπούλια

Η σχέση που δεν θυμάται κανείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ποιος Ρέμος και ποιος Χατζηγιάννης; Ο πρώτος άντρας που πέρασε από την ζωή της Ζέτας Μακρυπούλια

Όλοι, ανεξαιρέτως, έχουμε συνδυάσει την Ζέτα Μακρυπούλια τόσο με τον Αντώνη Ρέμο, που ήταν μαζί για χρόνια, όσο και με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, με τον οποίο πλέον δεν είναι μαζί, μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας. Η ηθοποιός - παρουσιάστρια, όμως, είχε παλιότερα, πριν από αυτούς τους δυο ακόμα μια σχέση που είχε δει το φως της δημοσιότητας αλλά.. λίγοι θυμούνται!

Το Youweekly.gr γυρίζει το χρόνο πίσω και σας ταξιδεύει στο 1994! Η Ζέτα Μακρυπούλια μικρή τότε, υπήρξε για κάποιο καιρό ταίρι με τον... επώνυμο τότε, γυμναστή, Κώστα Αλιμπέρτης. Τον θυμάστε;

Ο Κώστας Αλιμπέρτης και η Ζέτα Μακρυπούλια σε κοινή έξοδο

Ζέτα Μακρυπούλια - Κώστας Αλιμπέρτης

Άγνωστη σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια

Η σχέση της Ζέτας και του γυμναστή κράτησε πολλά χρόνια και έληξε "φιλικά" όπως λέγεται, λίγο πριν μπει στη ζωή της ο Αντώνης Ρέμος. Λέγεται πως οι τίτλοι τέλους έπεσαν γιατί... η ηθοποιός ήθελε γάμο ενώ ο γυμναστής όχι.

Εδώ κι 6 μήνες είχαν χωρίσει Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια! Αιτία το οικονομικό κομμάτι

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CIAO, οι βασικές αιτίες χωρισμού του τραγουδιστή και της παρουσιάστριας ήταν τρεις:

Η πρώτη αιτία ήταν ,όπως πολλοί ήξεραν εδώ και καιρό, το γεγονός ότι το ζευγάρι δεν κατάφερε ποτέ να αποκτήσει ένα παιδί , κάτι που και οι δυο - αλλά κυρίως η Ζέτα Μακρυπούλια - ήθελαν πάρα πολύ.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, οι δυο τους είναι χωριστά εδώ και έξι μήνες, αλλά δεν ήθελαν να δημοσιοποιήσουν τον χωρισμό τους.

Πέρα από το προσωπικό κομμάτι υπήρξε και το οικονομικό: οι δυο τους είχαν αγοράσει δύο βίλες στην Πάρο (δείτε εδώ φωτογραφίες) και πρόσφατα έκαναν μια κοινή επένδυση, δημιουργώντας άλλες δυο για εκμετάλλευση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε κουραστεί από την Πάρο και ήθελε να πουλήσει τα σπίτια προκειμένου να ζήσει στην Αίγινα.

Η Ζέτα Μακρυπούλια αποφάσισε να πουλήσει στον ίδιο τον Μιχάλη μερίδιο της στα νεόκτιστα, έναντι 500.000 ευρώ, κάτι που αρχικά τους έφερε σε ρήξη, όπως επικαλείται το περιοδικό CIAO, ενώ λίγο αργότερα τα βρήκαν.

Παρόλα αυτά, εάν βρεθεί ένας άλλος αγοραστής που θα προσφέρει περισσότερα, οι πληροφορίες λένε ότι η Ζέτα είναι διατεθειμένη να δώσει σε αυτόν το μερίδιό της. Όσο για τα δικά της σπίτια, στις Κολυμπύθρες, κι εκεί υπάρχει αλλαγή καθώς η Ζέτα προτίθεται να πουλήσει το δικό της προκειμένου να μην είναι δίπλα στον Μιχάλη.

Ο τρίτος και ίσως βασικότερος λόγος, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, είναι ότι έγινα πολλά ανάμεσά τους και όλα τους απομάκρυναν. Οι οικονομικές περιπέτειες του Μιχάλη, η δημοσιότητα που πήραν αλλά και ο βαθμός στον οποίο ζόρισαν το ζευγάρι ήταν καταλυτικές σε αυτό τον χωρισμό.

Είναι οριστικός ο χωρισμός; Μάλλον ναι, όπως όλα δείχνουν, αλλά μέχρι τέλους κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα.