Αξέχαστες φωτογραφίες: Η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή, το 2004 σε εκδήλωση, χωρίς σουτιέν

Φορούσε see through μπλουζάκι κι όταν έπεσαν τα φλας επάνω της...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Μετά από την εμφάνιση που είχε κάνει η Ελένη Μενεγάκη σε εκδήλωση (δείτε εδώ την αξέχαστη φωτογραφία), παρόμοιο υλικό υπήρξε και για την Δέσποινα Βανδή, την κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια που φημίζεται για το στιλ και την φινέτσα της και σε κάθε της εμφάνιση πέφτουν όλα τα φλας των δημοσιογράφων επάνω.

Το 2004, λοιπόν, η Δέσποινα είχε κάνει μια εμφάνιση στο Venue, στο πλευρό του Φοίβου και δυστυχώς τα φλας των φωτογραφικών φακών προκάλεσαν μεγάλες αποκαλύψεις.

Η Δέσποινα Βανδή το 2004

Δέσποινα Βανδή γυμνό

Δέσποινα Βανδή στήθος

Δέσποινα Βανδή πλαστικές

Υπενθυμίζουμε πως λίγο πριν την Πρωτοχρονιά η Δέσποινα Βανδή στον αέρα του J2us μίλησε για τα χρόνια που ήρθε στην Αθήνα και πως τότε αντιμετώπισε την μοναξιά κι έχτισε την συγκεκριμένη καριέρα.

«Πέρασαν 30 χρόνια και δεν είμαι πια μόνη! Είμαι...»

Συγκεκριμένα, με αφορμή το τραγούδι «Πανσέληνος» του Γιάννη Πάριου που ερμήνευσαν κατά την διάρκεια του live ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα, ξύπνησαν πολλές αναμνήσεις και συναισθήματα της Δέσποινα Βανδή.

«Αυτό τραγούδι κυκλοφόρησε το 1995, εγώ μόλις είχα έρθει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, είχα μετακομίσει σε ένα μικρό σπιτάκι και ήμουν μόνη με ένα σκύλο και ένα διθέσιο καναπέ. Χωρίς φίλους, ήταν Χριστούγεννα και μου θύμισε εκείνη τη στιγμή. Μου θυμίσει την μοναξιά, η σιωπή είναι αλλιώτικη χωρίς παρέα. Διαφορετική όταν την επιλέγεις και διαφορετική όταν αναγκάζεσαι. Τα χρόνια πέρασαν, κάπου στα 30 χρόνια και Χριστούγεννα πλέον δεν είμαι μόνη, είμαι ευτυχισμένη, έχω τριθέσιο καναπέ, έχω δύο σκυλιά και ανθρώπους που αγαπάω. Σημασία έχει η διαδρομή μας και να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι», είπε συγκινημένη η Δέσποινα Βανδή στον αέρα του J2US, η οποία δεν κρύβει λεπτό τον έρωτά της (δείτε εδώ τα καυτά φιλιά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη).