Από ερωτευμένοι, εχθροί: Έξι επώνυμα ζευγάρια που έλυσαν τις διαφορές τους στα δικαστήρια!

Το άδοξο τέλος των love stories τους

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Από ερωτευμένοι, εχθροί: Έξι επώνυμα ζευγάρια που έλυσαν τις διαφορές τους στα δικαστήρια!

Έρωτες που έληξαν άδοξα και γάμοι που δεν κατάφεραν να στεριώσουν και πέρασαν τις πόρτες των δικαστηρίων για να λύσουν τις προσωπικές τους διαφορές. Τι και εάν κάποτε αγαπήθηκαν, τι και εάν κάποτε μοιράστηκαν κοινά προβλήματα και χαρές... Πιο συγκεκριμένα, το youweekly.gr με αφορμή την αντιδικία που μαίνεται σφοδρή το τελευταίο διάστημα μεταξύ δυο πρώην συζύγων, του επιχειρηματία Βασίλη Γκουρούση με την πρώην σύζυγό του Τέτα Καμπουρέλη θυμάται και άλλες 6 παρόμοιες περιπτώσεις ζευγαριών που κάποτε ναι μεν αγαπήθηκαν πολύ, όμως έλυσαν τις ζωές και τις διαφορές τους μέσω των δικηγόρων τους...

Ο Βασίλης Γκουρούσης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους έκανε αγωγή στο νυν σύντροφο της γνωστής αισθητικού που είναι δημοσιογράφος: «Προχώρησα σε αγωγή εναντίον του νυν συντρόφου της πρώην γυναίκας μου γιατί υπάρχει μια ψευδής δημοσίευση σε ένα δικό του μέσο στο Διαδίκτυο ότι συνεργάζεται με την εταιρεία μου. (σ.σ εννοεί στην επιχείρηση Tetas beauty salon) Δηλαδή φαίνεται πως κάνει δημόσιες σχέσεις στην εταιρεία μου ενώ δεν κάνει. Είχε προειδοποιηθεί για αυτό από το καλοκαίρι, αλλά το έχει ανακοινώσει στο Facebook του όπως μου είπαν τα παιδιά μου», δήλωνε τις προάλλες ο Βασίλης Γκουρούσης στην εκπομπή του Open «Επί τόπου» και μια νέα σπίθα αναμένεται τις επόμενες μέρες να βάλει φωτιά στην ήδη διαταραγμένη σχέση τους.

Έξι ζευγάρια που έφτασαν στις δικαστικές αίθουσες

Κώστας Δόξας Μαρία Δεληθανάση
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Κώστας Δόξας – Μαρία Δεληθανάση

Η δικαστική τους διαμάχη φαίνεται προς στιγμήν ότι πήρε τέλος τον περασμένο μήνα με τους δυο τους να συναντώνται στα δικαστήρια για την έκδοση πρωτίστως του διαζυγίου τους και να μην ανταλλάσσουν ούτε ματιά μεταξύ τους... Υπάρχει όμως και συνέχεια, γιατί ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας και η Μαρία Δεληθανάση, μετά τις καταγγελίες της δεύτερης για άγρια κακοποίηση από πλευράς του συζύγου της και στην συνέχεια την αγωγή που της έκανε εκείνος για συκοφαντική δυσφήμιση, θα ανανεώσουν το ραντεβού τους προσεχώς στα δικαστήρια προκειμένου να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές και αντιδικίες που είχαν μέσα στον γάμο τους. Εκείνη τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό και εμμένει στην κατάθεσή της προσκομίζοντας τα απαραίτητα στοιχεία και φωτογραφίες και εκείνος υποστηρίζει ότι όλα όσα ισχυρίζεται η πρώην γυναίκα του είναι ψευδή και συκοφαντικά.

Νίκος Μακρόπουλος – Χρύσα Καρτέρη

Δεν έχουν κανένα κοινό μεταξύ τους σημείο επαφής, εκτός από τον γιο τους Τάσο που επαγγέλλεται αρχιτέκτονας και που καμαρώνουν και οι δυο. Πέρασαν 11 χρόνια από τότε που βρέθηκαν στις αίθουσες των δικαστηρίων για να λύσουν τον γάμο τους, παρόλα αυτά δημοσιογραφικά κανένας δεν έχει ξεχάσει το επεισοδιακό διαζύγιο του τραγουδιστή Νίκου Μακρόπουλου με την πρώην σύζυγό του Χρύσα Καρτέρη. Στο επίκεντρο των συζητήσεών τους τότε ήταν τα περιουσιακά τους στοιχεία, η διατροφή της πρώην συζύγου και το τρίτο πρόσωπο που είχε μπει στον γάμο τους, κατά τα λεγόμενα της πρώην συζύγου, ενώ το ζευγάρι είχε ανταλλάξει μεταξύ του αγωγές όπως και βαριές κουβέντες στα δικαστήρια μέσω των δικηγόρων τους.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην σύζυγος κατηγορούσε τον λαϊκό τραγουδιστή ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση κατά την διάρκεια του γάμου τους, ενώ ως τρίτο πρόσωπο φερόταν να είναι η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του X- Factor Γιούλη Τάσσιου. Ο καλλιτέχνης από την πλευρά του αρνιόταν όλες τις κατηγορίες, παραδέχτηκε όμως την σχέση αυτή πολύ αργότερα, λέγοντας ότι ξεκίνησε έναν χρόνο μετά τον χωρισμό του από την γυναίκα του και ισχυριζόταν με την σειρά του ότι η Χρύσα Καρτέρη τον ζήλευε παθολογικά. Υποστήριζε μάλιστα στην αγωγή διαζυγίου του ότι αντιμετώπιζε από εκείνη καθημερινά κρίσεις αδικαιολόγητης οργής και αναίτιας ζήλειας, χωρίς να της έχει δώσει δικαιώματα.

Θοδωρής Μαραντίνης Σίσσυ Χρηστίδου
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Θοδωρής Μαραντίνης – Σίσσυ Χρηστίδου

Τον Απρίλιο του 2019, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσαν με μια κοινή τους ανάρτηση στα social το διαζύγιό τους ύστερα από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Η παρουσιάστρια και το frontman των Onirama πέρασαν τον περασμένο Οκτώβριο την πόρτα των δικαστηρίων για να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με την διατροφή των παιδιών τους. Ο τραγουδιστής φαίνεται να μην πλήρωνε το απαιτούμενο χρηματικό ποσό των 4000 ευρώ που έχει οριστεί για την διατροφή των παιδιών τους και για αυτό η Χρηστίδου προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση προς διατροφή υποχρεώσεως κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή είχε δηλώσει τότε ότι: «Δεν έχει υπάρξει μήνας από το 2019 που χώρισε αυτό το ζευγάρι που ο κ. Μαραντίνης δεν έχει καταβάλλει διατροφή για τα παιδιά του πλήρως ή μερικώς... Ενδεικτικά να σας πω πως από το 2019 μέχρι σήμερα έχει καταβάλλει διατροφή και δίδακτρα παρά το όποιο υπόλοιπο άνω των 110.000 ευρώ». Στην συνέχεια ο Θοδωρής Μαραντίνης ζήτησε από το δικαστήριο την συνεπιμέλεια των παιδιών του, εκείνο όμως δεν την έκανε δεκτή και έτσι η πρώην σύζυγός του έχει αποκλειστικά την πλήρη επιμέλειά τους.

Βαλάντης Κατερίνα Κουκουτέγου
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Βαλάντης – Κατερίνα Κουκουτέγου

Πέρασαν 7 χρόνια από τότε που αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο και να χωρίσουν επεισοδιακά. Η πρώην σύζυγος του Βαλάντη, Κατερίνα Κουκουτέγου, στην εκτενή αγωγή που κατέθεσε υποστήριζε ότι ήταν έτοιμη να δώσει μάχη μέχρι τελικής πτώσεως. Εξάλλου πέρα από την διατροφή του παιδιού τους είχαν να χωρίσουν ένα πολυτελές σπίτι που είχαν αποκτήσει από κοινού αλλά και ένα σκάφος όπου ο Βαλάντης υποστήριζε ότι του το έκανε δώρο, αλλά η πρώην διέψευδε τους ισχυρισμούς του.

Η πρώην σύντροφος του καλλιτέχνη στην αγωγή της κατηγορούσε στην συνέχεια τον καλλιτέχνη ότι εκείνος δεν ήταν σωστός απέναντι στην αγωγή που του έχει ορίσει ο νόμος αλλά και ότι δεν έχει την επαφή που πρέπει με το παιδί του. Σήμερα οι σχέσεις των δυο πρώην συζύγων έχουν αποκατασταθεί για χάρη της κόρης τους Ιωάννας, η Κατερίνα Κουκουτέγου απέσυρε την αγωγή και έδωσε στον καλλιτέχνη μια επιπλέον ευκαιρία, ενώ εκείνος δήλωνε στην συνέχεια καθόλα μετανιωμένος για τα λάθη που έκανε ως πατέρας.

Σπύρος Παπαδόπουλος Αθηνά Τσιλύρα
Φωτογραφίες αρχείου: NDP Photo Agency

Σπύρος Παπαδόπουλος – Αθηνά Τσιλύρα

Πέρασαν την πόρτα των δικαστηρίων και εκεί έλυσαν τις διαφορές που είχαν στον γάμο τους και το μοίρασμα της περιουσίας τους, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Αθηνά Τσιλύρα. Οι δυο πρώην σύζυγοι μετά από έναν μεγάλο έρωτα που έζησαν και έναν γάμο που κράτησε 25 χρόνια, απέκτησαν τον γιο τους Αλέξανδρο. Το δικαστήριο έκρινε τότε το ποσόν της διατροφής και το μοίρασμα της ακίνητης περιουσίας που είχαν αποκτήσει τον καιρό που ήταν μαζί. Το σπίτι τους στην Βάρκιζα που έζησαν τα περισσότερα χρόνια της κοινής τους ζωής πέρασε στο όνομα της πρώην συζύγου του μετά από επιθυμία του Σπύρου Παπαδόπουλου. Έκτοτε λέγεται ότι οι σχέσεις των δυο πρώην είναι τυπικές.

Γρηγόρης Μπιθικώτσης Ελένη Τσιριγκάκη
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Γρηγόρης Μπιθικώτσης – Ελένη Τσιριγκάκη

Τις διαφορές τους στα δικαστήρια όπως φαίνεται θα λύσουν ο τραγουδιστής Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η πρώην σύζυγός του Ελένη Τσιριγκάκη με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Ο καλλιτέχνης που δεν ήταν παρόν στην βάφτιση του παιδιού του κατηγορήθηκε στην συνέχεια στην κάμερα της εκπομπής Happy day από την Ελένη Τσιριγκάκη για αδιαφορία απέναντι σε εκείνη και στην κόρη τους.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης με άφησε χωρίς χρήματα, δεν είχα να πάρω ούτε γάλα για τα παιδιά. Είχα χρήματα να ζήσω βασιλικά με τις κόρες μου για χρόνια και ξαφνικά βρέθηκα στο πουθενά να πρέπει να βρω δουλειά από εκεί που ήμουνα αφεντικό του εαυτού μου. Τι να πω ότι είχε διπλή ζωή μέσα στο ίδιο μου το σπίτι και εγώ τώρα ματώνω; Ζω με την στήριξη της μητέρας μου και του νονού του παιδιού μου». Από την πλευρά του Μπιθικώτση ο δικηγόρος του Απόστολος Λύτρας δήλωσε: «Δεν ισχύουν τα περισσότερα από αυτά που λέει η Ελένη. Το έβλεπε το παιδί, πληρώνει διατροφή, έχουν πάρει συναινετικό διαζύγιο. Υπάρχει θυμός και θα πρέπει να εξομαλυνθεί η κατάσταση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θοδωρής Μαραντίνης «Με έφερε σε πολύ δύσκολη θέση όλη αυτή η...» - Η εξομολόγησή του για το διαζύγιο με την Σίσσυ Χρηστίδου

Θοδωρής Μαραντίνης - Ξεκαθαρίζει για την Κατερίνα Παπουτσάκη: «Αυτό ήταν τελείως...»

Κώστας Δόξας: Ερωτευμένος ξανά μετά το διαζύγιό του - Η κούκλα τραγουδίστρια που του έχει ''κλέψει'' την καρδιά

Γιώργος Λάγιος: «Είναι παράνοια να μου ζητάει 50.000 ευρώ! Δεν ήρθε στο δικαστήριο, ήρθε ο ψυχίατρός του...» - Πυρ και μανία κατά του Βαλάντη

Χωρισμός "βόμβα" στην showbiz έπειτα από 6 χρόνια - Βγήκε ήδη το διαζύγιο και αποφάσισαν συνεπιμέλεια των παιδιών

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Μου έκανε κακό στην υποκριτική το Στην υγειά μας! Ερχόντουσαν στα καμαρίνια και...»

Θοδωρής Μαραντίνης: «Το να κάνω λάθη σαν γονιός είναι...» - Η αποκαλυπτική εξομολόγηση του για το ρόλο του ως πατέρας

Θοδωρής Μαραντίνης: «Το διαζύγιο έχει μαυρίσει την ψυχή μου! Τα παιδιά μου...»

Θοδωρής Μαραντίνης: «7 στους 10 γάμους καταλήγουν σε διαζύγιο! Θεωρώ ότι η οικογένεια είναι...»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Εάν αναλογιστούμε σε τι ανθρώπους έχουμε πιστέψει...» - Όλο νόημα το post της παρουσιάστριας